DuPont, 4. Uluslararası Beyaz Et Kongresinde Uydu Sempozyumuna Ev Sahipliği Yaptı

Poultry Meat Congress 2017

DuPont’un ev sahipliği yaptığı sempozyumda kanatlı hayvan beslenmesinde fitaz ve karbohidraz uygulamasındaki en son gelişmeler üzerinde duruldu.

DuPont Endüstriyel Biyo-bilimlerin bir iş kolu olan Danisco Animal Nutrition, Antalya’da düzenlenen 4’üncü Uluslararası Beyaz Et Kongresine sponsor oldu ve etkinlik kapsamında gerçekleşen uydu sempozyumuna ev sahipliği yaptı.

Danisco Animal Nutrition EMEA bölgesi sektör lideri Raj Kappali, “Türkiye’de düzenlenen en büyük kongreye katılma fırsatını yakaladığımız ve kongrenin platin sponsorlarından biri olduğumuz için heyecanlıydık. Kongre, müşterilerimize beslenme sağlığı alanındaki en son araştırmaları sunmak ve müşterilerimizin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak, besicilik ve hayvan verimliliği için doğru kararları almalarına imkân vermek üzere fikir alışverişinde bulunmak amacıyla bir forum oluşturmak adına muazzam bir fırsat oldu” diyerek; “Türkiye’nin hızla büyüyen beyaz et sektörünün bir parçası olmak bizim için çok önemli” şeklinde konuştu.

DuPont’un Uydu Sempozyumunda kanatlı hayvanların beslenmelerinde kullanılan fitaz ve karbohidraz enzimleriyle ilgili en son araştırma sonuçlarından biri Danisco Animal Nutrition Teknik Müdürü Bart Hillen tarafından sunuldu. Hillen sunumunda en son enzim yeniliğimiz, pazardaki en hızlı tepki veren ve en tesirli fitaz olan Axtra® PHY’nin besicilerin verimliliğini arttırarak fosforlu atıkları azaltmalarına nasıl yardımcı olduğunu anlattı. Fitazların uygulanması ve fosfor dışı etkileriyle ilgili konuşmalar DuPont standında devam etti.

DuPont Endüstriyel Biyo-bilimler, Türkiye ülke direktörü Halide Aydınlık, “Hayvancılık sektörü güçlenerek profesyonel hâle geldikçe, bilimsel yaklaşım ve çözümlerimize yönelik talepte kayda değer bir artış görüyoruz. Türkiye’deki güçlü ortağımız Nutriline Yem ve Besin ile birlikte müşterilerimizin başarısının özünü oluşturan kaliteyi, güvenilirliği ve hizmeti sunabiliyoruz” dedi.

DUPONT HAKKINDA

DuPont (NYSE: DD), 1802’den beri, yenilikçi ürünler, malzemeler ve hizmetlerle, küresel pazara birinci sınıf bilim ve mühendislik sunmaktadır. DuPont müşterilerle, hükümetlerle, sivil toplum örgütleriyle ve kanaat önderleriyle işbirliği yaparak, dünyanın dört bir yanındaki insanlara sağlıklı gıda götürmek, fosil yakıtlara bağımlılığı azaltmak ve yaşamı ve çevreyi korumak gibi küresel sorunlara çözüm bulunmasına yardım edebileceğine inanmaktadır. DuPont ve DuPont’un kapsayıcı inovasyon taahhüdü ile ilgili ayrıntılı bilgi için http://www.dupont.com adresini ziyaret edebilirsiniz.