DuPont Sürdürülebilir Çözümler,
Çevre, Sağlık ve Güvenlik Danışmanlığında Lider

Verdantix’in gerçekleştirdiği yeni ankette, DuPont Sürdürülebilir Çözümler çevre, sağlık ve güvenlik danışmanlığı pazarında lider marka seçildi

Bağımsız araştırma ve danışmanlık firması Verdantix tarafından geçtiğimiz ay yayınlanan anketin sonuçlarına göre, DuPont Sürdürülebilir Çözümler (DSS) marka tercihleri, Çevre, Sağlık ve Güvenlik (EHS) konularında en çok danışılan marka olarak birinciliği göğüsledi. 380’in üzerinde kıdemli kurumsal EHS karar alıcısıyla gerçekleştirilen ankette, tüm EHS danışmanlığı markaları içinde DuPont Sürdürülebilir Çözümler, hem tercih hem de farkındalık alanlarında en yüksek puanları aldı.

DuPont Sürdürülebilir Çözümler’in küresel genel direktörü Davide Vassallo konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “DuPont Sürdürülebilir Çözümler olarak, güvenlik, verimlilik ve kârlılığını iyileştirmelerine yardımcı olduğumuz bütün müşterilerimizin güvenine ve işbirliği ruhuna işaret eden bu takdiri büyük bir minnettarlıkla karşılıyoruz,” diyerek sözlerini şöyle sürdürdü: “DuPont Sürdürülebilir Çözümler’de amacımız, dünya çapında birinci sınıf bir operasyon yönetimi danışmanlık firması olmak. Bu yolda bize bu önemli kilometre taşını layık gören müşterilerimize ve çalışanlarımıza teşekkür ederiz.”

Verdantix’in Kasım ayında yayınlanan 2017 Küresel EHS Liderleri Anketi: EHS Danışmanlığı Markaları sonuçlarına göre ankete katılanların yüzde 77’si marka farkındalığı konusunda DuPont Sürdürülebilir Çözümler’i (DSS) 1 numaralı EHS danışmanı olarak sıraladı. Katılımcılar ayrıca, DSS’in kabiliyetlerini “pazar lideri” veya “güçlü” olarak nitelendirerek, pazardaki diğer EHS danışmanlarından daha yüksek bir değerlendirmeyle DSS’i marka tercihi konusunda da en üst sıraya yerleştirdi.

Verdantix anketine 31 ülkede, kurum çapında EHS yönetimi stratejileri ve girişimleri konusunda doğrudan sorumluluk taşıyan 382 kıdemli EHS karar alıcısı katıldı. Ankete katılanların tamamı, 25 farklı sektörde faaliyet gösteren ve en az 250 milyon dolar gelire sahip kurumsal şirketlerde görevli kişilerden oluşuyor. Katılımcıların yüzde otuzu aralarında kimya endüstrisi, madencilik ve metal ile petrol ve gaz sektörlerinin de bulunduğu yüksek ilâ çok yüksek EHS risk sınıfındaki sektörleri temsil ediyor.

Verdantix anketinin tamamını bu bağlantıya giderek görebilirsiniz: http://www.dupont.com/products-and-services/consulting-services-process-technologies/articles/ehs-leaders-survey-verdantix.html

DuPont Sürdürülebilir Çözümler Hakkında

DowDuPont Özel Ürünler Bölümünün bir iş kolu olan DuPont Sürdürülebilir Çözümler (DSS), kuruluşların proseslerini, teknolojilerini ve kabiliyetlerini dönüştürerek optimize etmelerine yardımcı olan lider birinci sınıf operasyon yönetimi danışmanlığı hizmetleri sağlayıcısıdır. DSS dünyanın dört bir yanındaki kuruluşların güvenliğini, verimliliğini ve sürdürülebilirliğini iyileştirmeyi taahhüt eder. Ayrıntılı bilgi için: www.sustainablesolutions.dupont.com

DowDuPont Özel Ürünler Bölümü Hakkında