Cyrel® Fleksografik Sistemler

Filtre Ekle

DuPont, Labelexpo 2019’da

DuPont Advanced Printing (DuPont), çevre dostu baskıyı desteklemeye devam eden neredeyse 20 yıllık olağanüstü ürün lansmanlarıyla flekso müşterileri için 45 yıllık yenilik sürecini gururla kutluyor. Sürdürülebilir çözümlere adanmışlığımızla uyumlu şekilde DuPont, 24 – 27 Eylül tarihleri arasında Brüksel, Belçika'da Labelexpo 2019'da kağıt segmenti için ödüllü DuPont™ Cyrel® EASY plakalarının geliştirilmiş bir versiyonunun lansmanını gerçekleştirecek.

DuPont İleri Baskı En Son Yeniliklerini Labelexpo 2017'de Sergiliyor

Cyrel® EASY ESM ve EFM, kağıt baskı uygulamaları için geliştirilmiş, solvent ve Cyrel® FAST termal işlemi ile kullanılan orta-durometre plakalardır.

DuPont Advanced Printing Oluklu Mukavva Baskısı için Yeni Cyrel® EASY EPC ‘yi Sunar

Cyrel® EASY EPC, özellikle oluklu mukavva baskısı için geliştirilmiş, içerisinde düz tepeli nokta barındıran yumuşak dijital plakadır.

DuPont Advanced Printing Cyrel® EASY Plaka Teknolojisi ile Anahtar Mil Taşına Ulaştı

DuPont Advanced Printing bugün 100’den fazla müşterisinin başarılı bir şekilde DuPont™ Cyrel® EASY fleksografik baskı plakalarını kullandığını açıkladı. 2015’de lansmanı yapılan Cyrel® EASY plakaları, direkt bünyesinde barındırdığı düz tepeli dijital noktalar ile baskı öncesi süreci kolaylaştırmakta, üretkenliği ve tutarlılığı arttırmaktadır.

DuPont Advanced Printing Anahtar Teknolojileri Drupa 2016’da

Cyrel® EASY düz tepeli dijital noktaları direkt plaka içerisinde barındırarak, baskı öncesi süreci kolaylaştırmakta. Fuar ziyaretçileri, hem termal hem solventli prosese uygun mühendislik tasarımı yada pürüzsüz yüzeye sahip Cyrel® EASY plaka portföyünün tümünü görme şansını elde edecekler.

DuPont Yeni Cyrel® EASY Plaka Teknolojisini Ticarileştirdi

DuPont Amabalaj Grafikleri (DuPont) yeni sürümü DuPont™ Cyrel® EASY fleksografik baskı plakalarını tamamen ticarileştirdiğini açıkladı

DuPont Ambalaj Grafikleri Labelexpo 2015’te Katılımcı

DuPont Ambalaj Grafikleri, kalite, üretkenlik ve sürdürülebilirlik için tasarlanmış Cyrel® fleksografik baskı sistemleri geniş ürün yelpazesinin en yeni fleksografik plaka teknolojisi

DuPont Ambalaj Grafikleri Yeni Cyrel® Easy Plate Teknolojisi Tanıtımı

Söz konusu yeni teknoloji platformu, dijital düz tepeli noktaları direkt plaka içerisinde oluşturarak baskı öncesi süreci kolaylaştırmakta, verimlilik artışı ve tutarlı sonuçlar sağlamaktadır.

DuPont Ambalaj Grafikleri, 150th Cyrel® DigiFlow Fleksografik Sistemini Sonoco Trident'te kurdu.

Cyrel® DigiFlow sistemi, Trident U.K.'ye yüksek kalitede ürün ambalajı talep eden müşterileri için üstün kalitede, hızlı ve maliyeti azaltılmış sonuçlar sağlıyor.

DuPont Ambalaj Grafikleri, yeni Cyrel® Fleksografik Baskı Plakasını Piyasaya Sürmektedir

DuPont™ Cyrel® FAST DFUV, kaliteyi, üretkenliği ve sürdürülebilirliği dar baskılarda arttırmak amacıyla UV mürekkepleriyle kullanım için tasarlanmıştır.

DuPont, Cyrel® Fleksografik Baskı Sistemleriyle Yenilikçiliğin 40. Yılını Kutlamaktadır

Son 40 yıldan beri, geleceği düşünen baskı şirketleri Cyrel® sistemlerini kullanmıştır, çünkü kalite, üretkenlik ve sürdürülebilirlik için en iyi dengeyi temsil etmektedirler.

No results founds