DuPont, Cyrel® Fleksografik Baskı Sistemleriyle Yenilikçiliğin 40. Yılını Kutlamaktadır

Geçmişteki ve Şimdiki Başarıları Ön Plana Çıkarır ve Geleceği Görür

DuPont, DuPont™ Cyrel® fleksografik baskı sistemlerinin 40. yılını kutlamaktadır, bu yıl geçmişi anacak, geleceği kutlayacak ve sürekli yenilik için geleceğe bakacaktır. 1974'te, DuPont ilk elastomerik fotopolimer baskı plakası olan Cyrel® flekso plakaları ambalaj endüstrisinde basılmış Cyrel® markasıyla piyasaya sürmüştür. Kırk yıl sonra, DuPont endüstriyi şekillendirmede lider bir rol oynamıştır, Cyrel® sistemleriyle fleksografiği sürekli olarak geliştirmiş ve matbaalar için, kalite, üretkenlik ve sürdürülebilirlik arasında en iyi dengeyi sağlamıştır.

DuPont Packaging Graphics, global işletme müdürü John Chrosniak “Son 40 yıldan beri, geleceği düşünen baskı şirketleri Cyrel® sistemlerini kullanmıştır, çünkü kalite, üretkenlik ve sürdürülebilirlik için en iyi dengeyi temsil etmektedirler” diye belirtmiştir ve şöyle devam etmiştir; “Fleksografik baskı piyasası Cyrel®'i endüstri standardı olarak kabul etmiştir ve DuPont giderek büyüyen bu pazarın gereksinimlerini karşılamak için Cyrel® Performans Plakaları gibi inovatif ürünler sağlamaya ve Ar&Ge'ye yatırım yapmaya devam edecektir. Bu yıl müşterilerimizle birlikte Cyrel®'in 40. yılını kutlamaktan gurur duyuyoruz. Hep birlikte gelişmiş fleksografikteki bu dönüm noktasını paylaşıyoruz.”

Temel dönüm noktaları:

• DuPont, 1974 yaşında ilk solvent iş akışı ekipmanıyla birlikte ilk elastomerik fotopolimer baskı plakalarını icat etmiştir ve 1980'lerde otomatik hat için plaka yapma ve işleme sistemlerini geliştirmeye başlamış, kalite ve üretkenliği arttırmak için eşleştirme plakası ve ekipmanı avantajlarının farkına varmıştır.
  • Işıklı pozlama, kimyasal pozlamanın yerini almış, DuPont 1990 yılında daha güvenli alternatif plaka işleme solventlerini piyasaya sürmüş, bu fleksografik baskının sürdürülebilirliğini arttırmıştır.
  • DuPont, DuPont™ Cyrel® Dijital Görüntüleyiciyi(CDI), ilk dijital Cyrel® plakayı ve tamamen dijital baskı öncesi iş akışını 1995 yılında DRUPA'da piyasaya sürmüştür. Bu endüstrinin film bazlı baskı öncesi iş akışından kurtulmasını ve baskı öncesi tasarımın ve üretim dosyalarının marka sahipleri, mağaza sahipleri ve matbaalar arasında kolayca paylaşılabilmesini sağlayan bilgisayardan plakaya (CTP),lazerli ayarlanabilir kalıplar kullanan dijital iş akışını kullanmıştır.
  • Yeni yüzyılın başlangıcı başka bir büyüme dalgası başlatmıştır, çünkü ilk termal plaka sistemi olan DuPont™ Cyrel® FAST 2000'de piyasaya sürülmüş ve 2012'de 11 yeni ürün daha DRUPA'da kullanıma sunulmuştur. DuPont'un en son yeniliği 2013'te piyasaya sürülen Cyrel® DFP ve DSP Performans Plakalarıdır, bunlar özellikle benzersiz renk tonu aralığı ve olası en mümkün zemin mürekkebi yoğunluğu sağlamak için mevcut standart dijital iş akışından tasarlanmıştır.

Altı kıtada ve 100 ülkede çalışan DuPont Cyrel® ürün çizgisini yenilemeye ve genişletmeye devam edecektir. Chrosniak, “Hedefimiz Cyrel® müşterilerimizin tüketicilerin karşı koyamayacağı grafikler ve renkler sağlamalarına yardımcı olmaktır. Önümüzdeki 40 yılın neler getireceğine bakıyoruz” diye belirtmiştir.

DuPont, dünya çapında tarihsel dönüm noktalarına imza atmış 40. yılı kutlamaktadır ve geçmişte, şimdi ve gelecekte Cyrel® fleksografik baskı sistemlerinin inovatif lideri olmaya devam edecektir.

DuPont Packaging Graphics
DuPont Packaging Graphics, DuPont™ Cyrel® fotopolimer plaka markası, Cyrel® FAST işleme ekipmanı ve Cyrel® Round silindir plakalar, montaj ve pozlama ürünleri de dahil olmak üzere dünyanın önde gelen fleksografik plaka yapma sistemleri tedarikçilerinden birisidir. DuPont Ambalaj Grafikleri hakkında daha fazla bilgi için, lütfen http://cyrel.dupont.com.

DuPont
DuPont (NYSE: DD), 1802'den beri dünya pazarına inovatif ürünler, malzemeler ve hizmetler sunmak için bilim ve mühendislik sağlamıştır. Şirket müşterilerle, devletlerle, Sivil Toplum Örgütleriyle işbirliği yapmanın dünyanın her yerindeki insanlara yeterli sağlıklı yiyecek sunarak, fosil yakıtlara gereksinimi azaltarak ve yaşamı ve çevreyi koruyarak dünyadaki güçlüklere çözüm bulabileceğine inanmaktadır. DuPont ve kapsamlı yeniliğe olan bağlılığı hakkında daha fazla bilgi içip, lütfen www.dupont.com.

adresini ziyaret edin.
DuPont™ Cyrel® fleksografik sistemleri, kalite, üretkenlik ve sürdürülebilirlik konusunda 40 yıllık bir tarihe sahiptir ve DuPont günümüz endüstrisine inovatif fleksografik baskı sunmaya devam edecektir.