DuPont Ambalaj Grafikleri, yeni Cyrel® Fleksografik Baskı Plakasını Piyasaya Sürmektedir

Kaliteyi, Üretkenliği ve Sürdürülebilirliği Arttırmak amacıyla UV Mürekkepleriyle Kullanım için Tasarlanmıştır.

DuPont Ambalaj Grafikleri (DuPont), yeni DuPont™ Cyrel® FAST DFUV fleksografik baskı plakasını piyasaya sürdüğünü duyurmuştur, bu plaka ultraviyole (UV) ile kürlenebilir mürekkeplerle kullanıldığında üstün kalite sağlar. Yeni plakalar,zemin mürekkebi yoğunluğunu arttırabilir, sarfiyatı azaltabilir, zaman tasarrufu sağlar ve basınca karşı hassas ve kendinden yapışkanlı etiketler, büzgülü sargı ve sargı etiketleri, biletler, tag'ler ve levhalar gibi en son teknolojiye sahip malzemeleri içeren uygulamalarda maliyet tasarrufu sağlar.

DuPont Packaging Graphics'te global işletme müdürü olan John Chrosniak, “Yeni Cyrel® DFUV plaka, özellikle UV mürekkepleriyle kullanım için yüksek performanslı fleksografik baskı plakası gerektiren dar baskılar için geliştirilmiştir” diye belirtmiştir ve şöyle devam etmiştir; “Fleksografik baskıda kaliteyi, üretkenliği ve sürdürülebilirliği arttırmaya devam ettikçe, bu yeni plaka portföyümüze benzersiz bir katkı sağlayacaktır.”

Cyrel® DFUV, rengi hızlı bir şekilde alır ve nokta kazanımından, vurgulardan ve çözünürlükten ödün vermeden zemin baskılarını düzgün ve yoğun bir şekilde basabilen termal işlem plakasıdır. Geniş esnek ambalaj baskıları için çok uzun baskı çalışmaları için geliştirilmiş diğer plakalardan farklı olarak, Cyrel® DFUV özellikle, başlangıç sarfiyatını minimize etmenin çok önemli olduğu yüksek maliyetli baskı malzemesi ve UV mürekkeplerinin kullanıldığı daha kısa süreli baskılar için tasarlanmıştır. Cyrel® DFUV, anında renk alır ve çok ince baskılar için tasarlanmıştır.

DuPont
Packaging Graphics, DuPont™ Cyrel® marka fotopolimer plakalar, Cyrel® FAST işleme ekipmanı, Cyrel® Round silindir baskı plakaları, montaj ve bitmiş ürünler de dahil olmak üzere dijital ve geleneksel formatlarda fleksografik plaka yapma sistemlerinin dünya çapında önde gelen tedarikçisidir. DuPont Ambalaj Grafikleri hakkında daha fazla bilgi için, lütfen http://cyrel.dupont.com adresini ziyaret edin.

DuPont (NYSE: DD), 1802'den beri dünya pazarına inovatif ürünler, malzemeler ve hizmetler sunmak için bilim ve mühendislik sağlamıştır. Şirket müşterilerle, devletlerle, Sivil Toplum Örgütleriyle işbirliği yapmanın dünyanın her yerindeki insanlara yeterli sağlıklı yiyecek sunarak, fosil yakıtlara gereksinimi azaltarak ve yaşamı ve çevreyi koruyarak dünyadaki güçlüklere çözüm bulabileceğine inanmaktadır. DuPont ve yenilikçiliğine ilişkin daha fazla bilgi için, lütfen www.dupont.com.

adresini ziyaret edin.