DuPont Ambalaj Grafikleri, 150th Cyrel® DigiFlow Fleksografik Sistemini Sonoco Trident'te kurdu

Önde Gelen Markalar için Baskı Kalitesi ve Tutarlılık Temel Öneme Sahiptir

DuPont Ambalaj Grafikleri (DuPont) şu anda 150th DuPont™ Cyrel® DigiFlow fleksografik baskı sistemini Trident İngiltere'de, $4.2 milyarlık ambalaj organizasyonu olan Sonoco Trident'in bir parçası olarak kurmuştur ve bu organizasyon dünyanın en bilinen bazı markaları ile çalışmaktadır. Cyrel® DigifFow sistemi, Trident U.K.'ye yüksek kalitede ürün ambalajı talep eden müşterileri için üstün kalitede, hızlı ve maliyeti azaltılmış sonuçlar sağlıyor.

"Sonoco Trident'in çalıştığı markaların oldukça yüksek beklentileri vardır" dedi, Trident U.K. Pazarlama Müdür Yardımcı Julia Cox, "Baskı işleminde mutlak tutarlılık ve kesin kalite kontrol ve markalarını piyasada özel kılacak üstün sonuçlar elde etmek isterler." Cyrel® DigiFlow gibi yenilikçi çözümler müşterilerimize kaliteden ödün vermeden hız ve esneklik kazandırır ve DuPont ile 20 yıllık başarılı çalışma deneyimimize dayanarak teknolojimize güveniyoruz.”

DuPont™ Cyrel® DigiFlow, üstün baskı kalitesi ve üretkenlik sağlamak için, dijital Cyrel® ve dijital Cyrel® FAST özelliklerini arttırmak için tasarlanmış bir dijital iş akışıdır. Ana poz sırasında kontrollü bir atmosfer oluşturulmasını sağlayan bir bölmeye sahiptir, bu plaka üzerindeki imaj öğelerinin bire bir yeniden üretimini mümkün kılar. Bu bire bir yeniden üretim, zemin işleme modüllerinin etkisini optimize etmek için önemlidir. Cyrel® DigiFlow pozlama üniteleri, ‘gerektiğinde’ kullanılmak için tasarlanmıştır ve standart dijital nokta tercih edildiğinde kolayca geçiş yapılabilir. Cyrel® DigiFlow'un düşük maliyeti ve esnekliği nedeniyle, standart ve düz tepeli nokta arasında değişiklik yapmak isteyen fleksografi kullanıcıları için en basit ve tasarruflu çözüm olarak önerilir.

Benzersiz özellikleri bir araya getiren Trident U.K. DuPont™ Cyrel® Digiflow fleksografik baskı sistemiyle yüksek tanımlı dijital baskıyı geliştirmiştir, böylece değerli müşterileri için yüksek kalitede sonuçlar sunmuşlardır.

Cox, “Kurulum oldukça koordineydi. Kuruluma yardımcı olmak için tesisimize bir temsilci geldi. Danışmanlık, kılavuzluk ve eğitim sağladı. Bu sayede deneme yanılma maliyetlerimizi belirgin bir ölçüde azalttık.” diye belirtir.

Sonoco Trident, yeni ünitenin deneme başarısına dayanarak, Cyrel® DigiFlow sisteminin kullanımını dünya çapında genişletmeyi düşünmektedir. Ayrıca, DuPont tarafından geliştirilmiş olan en yeni Cyrel® Performans Plakası ürün serisi ile de deneme yapmayı düşünmektedir.

1993 yılında kurulan, Trident İngiltere'de, Amerika'da ve Asya'da giderek büyüyen bir şirkettir. Ana şirket Sonoco Trident'e benzersiz işletme gücü kazandırmış ve büyümesini desteklemiştir. Müşteri portföyü, dünyanın en iyi bilinen markalarını içermektedir. Şirket, teknik gelişmeye oldukça önem vermektedir ve işletmede yatırım temel öneme sahiptir, bu müşteriler ve çalışanlar için tutarlı iyileştirme sağlar. Daha fazla bilgi almak için, http://www.sonoco-trident.com/home.htm adresini ziyaret edin.

DuPont Packaging Graphics, 40. yılını kutlamaktadır ve DuPont™ Cyrel® fotopolimer plakalar, Cyrel® FAST işleme ekipmanı, Cyrel® Round silindir baskı plakası, montaj ve bitmiş ürünler de dahil olmak üzere dijital ve analog formatlarda fleksografik plaka yapma sistemlerinin dünya çapında önde gelen tedarikçisidir. DuPont Ambalaj Grafikleri hakkında daha fazla bilgi için, lütfen http://cyrel.com adresini ziyaret edin.

DuPont (NYSE: DD), 1802'den beri dünya pazarına yenilikçi ürünler, malzemeler ve hizmetler sağlamak için bilim ve mühendislik sunmaktadır. Şirket müşterilerle, devletlerle, Sivil Toplum Örgütleriyle işbirliği yapmanın dünyanın her yerindeki insanlara yeterli sağlıklı yiyecek sunarak, fosil yakıtlara gereksinimi azaltarak ve yaşamı ve çevreyi koruyarak dünyadaki güçlüklere çözüm bulabileceğine inanmaktadır. DuPont ve yenilikçiliğine ilişkin daha fazla bilgi için, lütfen http://www.dupont.com adresini ziyaret edin.

150th DuPont™ Cyrel® DigiFlow fleksografik sistem, kısa süre önce Sonoco Trident'in bir kolu olan Trident U.K.'de kuruldu.