DuPont Ambalaj Grafikleri Labelexpo 2015’te Katılımcı

En Yeni Fleksografik Plaka Teknolojisi DuPont™ Cyrel® EASY’nin Tanıtımı Gerçekleştirilecek

Neu-Isenburg, Almanya, 31. Ağustos 2015 DuPont Ambalaj Grafikleri, kalite, üretkenlik ve sürdürülebilirlik için tasarlanmış Cyrel® fleksografik baskı sistemleri geniş ürün yelpazesinin en yeni fleksografik plaka teknolojisi olan DuPont™ Cyrel® EASY’nin tanıtımını 29 Eylül ila 2 Ekim tarihleri arasında Labelexpo Brüksel, Belçika’da Hall 11 – Stand B16’da gerçekleştirecek.

Yeni DuPont™ Cyrel® EASY fleksografik baskı teknolojisi platformu, düz tepeli dijital noktaları direkt plaka içerisinde oluşturarak, baskı öncesi hazırlık sürecini kolaylaştırmakta ve bunun yanında verimlilik artışı ve tutarlılık sağlamaktadır.  Yeni teknoloji, pürüzsüz veya mühendislik tasarımı yüzeye sahip plakalar ile Cyrel® FAST termal veya solvent iş akışı için seçenek sunmaktadır.

DuPont Ambalaj Grafikleri aynı zamanda etiket endüstrisi için geliştirmiş olduğu en son teknolojinin tanıtımını da gerçekleştirecektir.  DuPont™ Cyrel® FAST DFUV fleksografik baskı plakaları, ultraviyole (UV) mürekkepleri ile birlikte kullanıldığında üstün performans sergilemek için tasarlanmıştır. Bu plaka ile zemin mürekkebi yoğunluğunu arttırabilir, sarfiyatınızı azaltabilir, biletler, basınca duyarlı, kendinden yapışkanlı ve shrink etiketler gibi pahalı baskı altı malzemeleri ile çalışırken zamanınızdan ve masraflarınızdan tasarruf edebilirsiniz.

Cyrel® DFUV, DuPont Ambalaj Grafiklerinin de dahil olduğu yedi teknoloji lideri tarafından lanse edilen, tak ve çalış konsepti ile fleksografik baskı yapan matbaaların  imkanlarını genişleten devrimci “REVO” projesinin plaka tercihi olmuştur.  Fuar boyunca, yeni DuPont™ Cyrel® FAST 1001TD  işlemci ile birlikte çalışan REVO teknolojisinin canlı demosu sergilenecektir. Cyrel® FAST 1001 TD işlemci, eşsiz bir termal yönetim sistemi ve gelişmiş boyutsal kararlılık ve verimlilik sağlayan birden fazla silindir tasarımına sahiptir. Hızlı erişimli termal iş akışı, solvent içermeyen, güvenli ve düşük emisyonlu bir iş ortamı sunarken, yüzde 60 oranında klişe işleme verimliliğini arttırır.

DuPont Ambalaj Grafikleri, dünyanın önde gelen fleksografik plaka işleme sistemleri sağlayıcılarından biridir. Bunlara DuPont™ Cyrel® fotopolimer plakalar, Cyrel® FAST ekipmanları, Cyrel® round silindir baskı plakaları, montaj ve pozlama ürünleri dahildir.  DuPont Ambalaj Grafikleri hakkında daha fazla bilgi edinmek içni, lütfenhttp://cyrel.com/tr adresini ziyaret ediniz.

DuPont (NYSE: DD) 1802’den beri global pazara, yenilikçi ürün, malzeme ve servis formatında birinci sınıf bilim ve mühendislik sunmaktadır. Şirket, müşteriler, devletler, sivil toplum kuruluşları ve liderler ile birlikte çalışarak, herkese yeteri kadar sağlıklı gıda, fosil yakıt tüketiminin azaltılması, insan ve çevre güvenliğinin arttırılması gibi global sorunlara çözüm bulmaya yardımcı olabileceğine inanmaktadır. DuPont ve yeniliğe olan taahütleri ile ilgili daha fazla bilgi için lütfen http://www.dupont.com adresini ziyaret ediniz.

Plaka Teknolojisi, plaka içerisindeki düz tepeli noktalar ile baskı öncesi hazırlık sürecini kolaylaştırır
DuPont™ Cyrel® FAST 1001 TD boyutsal stabilite ve verimlilik için geliştirilmiş termal plaka işlemcisi