DuPont Ambalaj Grafikleri Yeni Cyrel® EASY Plaka Teknolojisini Ticarileştirdi

Fleksografik Plakalar Baskı Kalitesi ve Üretkenliği Arttırmaktadır

WILMINGTON, Del., Eylül. 29, 2015 – DuPont Amabalaj Grafikleri (DuPont) yeni sürümü DuPont™ Cyrel® EASY fleksografik baskı plakalarını tamamen ticarileştirdiğini açıkladı. İlk olarak Mayıs 2015’de tanıtılan teknoloji, bugüne kadar 50’den fazla matbaada başarılı bir şekilde test edildi. Direkt plaka içerisinde yer alan düz tepeli noktalar ile  baskı öncesi süreç kolaylaştırıldı, üretkenlik ve tutarlılık arttırıldı. Tanıtım, DuPont’un kaliteyi, üretkenliği ve sürdürülebilirliği arttırarak fleksografiyi iletletme amacını vurgulamaktadır.

Challenging designs with high solid ink density and distinctive highlights can be easily achieved in less time with new DuPont™ Cyrel® EASY flexographic plates, now fully commercial

“Dünya çapındaki fleksografik matbaaların bu yeni buluş plaka teknolojisine artık ulaşabilmelerinden çok memnunuz,” dedi Chris McArdle, DuPont Ambalaj Grafikleri, Global Pazarlama Müdürü.  “Müşteri denemelerinden almış olduğumuz geri bildirimler yüksek oranda pozitifti ve biz daha fazla müşterimize, iş akışlarını kolaylaştırırken  aynı zamanda baskı kalitelerini arttırmak için dört gözle yardımcı olmayı bekliyoruz.”

Spesifik olarak esnek ambalaj, etiket ve yapışkanlı etiket pazarı için geliştirilmiş olan  DuPont™ Cyrel® EASY plakaları, daha yüksek mürekkep transferi, renk doygunluğu ve çözünürlüğü sağlayan  yeni bir polimer teknolojisi ile üretilmiştir. Düz tepeli noktalar direct plaka içerisinde yer almakta ve bu sayede baskı öncesi süreci kolaylaştırırken aynı zamanda üretkenliği ve tutarlılığı da arttırmaktadır. Müşteri denemelerinde, ince detaylardan ödün vermeden çok daha yoğun zemin mürekkebi baskıları gerçekleştirilmiştir.

Plakalar global olarak FAST/termal ve solvent iş akışları için hem mühendislik tasarımı hem de pürüzsüz yüzey olarak mevcuttur. Ayrıca,  Cyrel® EASY fleksografik baskı ürünleri oluklu mukavva, içecek ve katlanır kutu pazarları için geliştirme aşamasındadır.

DuPont Ambalaj Grafikleri fleksografik plaka işleme sistemlerinin dünya çapında önde gelen tedarikçilerindendir. Bu sistemlerin içerisine dijital ve analog formatlarında DuPont Cyrel® fotopolimer plakalar, Cyrel® FAST ekipmanları ve Cyrel® round silindir baskı plakaları, montaj ve pozlama ekipmanları girmektedir.  DuPont Ambalaj Grafikleri hakkında daha fazla bilgi edinmek için, lütfen  http://cyrel.com/tr adresini ziyaret ediniz.

DuPont (NYSE: DD) 1802’den beri global pazara, yenilikçi ürün, malzeme ve servis formatında birinci sınıf bilim ve mühendislik sunmaktadır. Şirket, müşteriler, devletler, sivil toplum kuruluşları ve liderler ile birlikte çalışarak, herkese yeteri kadar sağlıklı gıda, fosil yakıt tüketiminin azaltılması, insan ve çevre ğüvenliğinin arttırılması gibi global sorunlara çözüm bulmaya yardımcı olabileceğine inanmaktadır. DuPont ve yeniliğe olan taahütleri ile ilgili daha fazla bilgi için lütfen http://www.dupont.com adresini ziyaret ediniz.