Komplike Renkler, Kolay İş Akışı: DuPont Advanced Printing Anahtar Teknolojileri Drupa 2016’da

Yeni DuPont™ Cyrel® EASY fleksografik baskı plakası teknolojisi vurgulananlar arasında

WILMINGTON, Del., Nisan 18, 2016 – DuPont Advanced Printing (DuPont), DuPont™ Cyrel® EASY fleksografik baskı plakası teknolojisi ve en yeni ekipman tekliflerini 31 Mayıs – 10 Haziran tarihleri arasında Düsseldorf, Almanya’da drupa 2016 boyunca DuPont standında (salon 8B/C21) sergileyecek.

Cyrel® EASY düz tepeli dijital noktaları direkt plaka içerisinde barındırarak, baskı öncesi süreci kolaylaştırmakta.  Fuar ziyaretçileri, hem termal hem solventli prosese uygun mühendislik tasarımı yada pürüzsüz yüzeye sahip  Cyrel® EASY plaka portföyünün tümünü görme şansını elde edecekler.

“Cyrel® EASY fleksografik baskı plakaları ile, müşterilerimizin kalite için ticaret verimliliğine ihtiyacı kalmadı,” dedi Andy Kannurpatti, Fleksografi Global Pazarlama Müdürü. “Müşterilerimiz, ister solvent, ister termal kullansınlar, Cyrel® EASY sayesinde plaka işleme sırasında laminasyon yada özel UV pozlamaya gerek kalmadan yüksek kalite beklentilerini karşılayabiliyorlar. Cyrel® EASY, plaka hazırlık sürecinin yanı sıra baskı işlemlerine de fayda sağlayan, atılım teknolojisini kullanan yep yeni bir platform.”

2015’te lansmanı yapılmış, önde gelen DuPont™ Cyrel® markalı fleksografik sistem portföyüne ek olarak, fleksografiyi geliştirmek için komplike renker ve kolay iş akışı sağlamaktadır.  Plakalar, baskı sırasında üstün performans göstermekte, yüksek mürekkep yoğunluğu ve mükemmel  vurgular sunmaktadır. Baskı sürecine de faydası vardır çünkü bu plakalar çok çabuk renk almakta ve başlangıç sarfiyatını minimize etmektedir. Tüm bu sonuçlar, DuPont’un fleksografik baskı endüstrisini geliştirmek için kaliteyi, sürdürülebilirliği ve üretkenliği arttırmak adına durmadan çalışmasının bir parçasıdır.

Drupa sırasında, baskı örnekleri, gösteriler, turlar ve özellikli konuşmacılar, ambalaj baskısı endüstrisinin değer zinciri genelinde, teknolojik ihtiyaçları belirleyerek ve müşterilerine, marka oluşturma girişimleri ile tutarlı sonuçlar elde etmelerine yarımıcı olarak,  DuPont’un nasıl çalıştığını ortaya koyacaktır.

Fuarda sergilenecek olan diğer teknolojiler aşağıdaki gibidir:

DuPont Advanced Printing, baskı ve ambalaj baskısı endüstrileri için önde gelen teknoloji ve ürünleri bir araya getirmektedir.  DuPont™ Cyrel® dünyada önde gelen, dijital ve analog  fleksografik plaka işleme sistemlerinden biridir ve yeni Cyrel® EASY fotopolimer plakalar ile Cyrel® FAST plaka ve plaka işleme ekipmanlarını da içermektedir. DuPont™ Izon® anti-sahte çözümleri ile kurumsal yapılara ve devlet kuruluşlarına dökuman güvenliği sağlamaktadır. DuPont™ Artistri® nihai ve ticari tüketicilere, ofis ve tekstil baskı uygulamaları için yüksek  kalitede mürekkep sunmaktadır. Daha fazla bilgi için, ziyaret ediniz: http://cyrel.com.tr; http://authentication.dupont.com; http://artistri.dupont.com.

DuPont (NYSE: DD) 1802’den beri global pazara, yenilikçi ürün, malzeme ve servis formatında birinci sınıf bilim ve mühendislik sunmaktadır. Şirket, müşteriler, devletler, sivil toplum kuruluşları ve liderler ile birlikte çalışarak, herkese yeteri kadar sağlıklı gıda, fosil yakıt tüketiminin azaltılması, insan ve çevre ğüvenliğinin arttırılması gibi global sorunlara çözüm bulmaya yardımcı olabileceğine inanmaktadır. DuPont ve yeniliğe olan taahütleri ile ilgili daha fazla bilgi için lütfen http://www.dupont.com adresini ziyaret ediniz.