DuPont Advanced Printing Reaches Key Milestone with Cyrel® EASY Plate Technology

100’den Fazla Global Müşteri Artık Cyrel® EASY Plakalarını Kullanıyor

WILMINGTON, Del., Nisan 21, 2016 - DuPont Advanced Printing (DuPont) bugün 100’den fazla müşterisinin başarılı bir şekilde DuPont™ Cyrel® EASY fleksografik baskı plakalarını kullandığını açıkladı. 2015’de lansmanı yapılan Cyrel® EASY plakaları, direkt bünyesinde barındırdığı düz tepeli dijital noktalar ile baskı öncesi süreci kolaylaştırmakta, üretkenliği ve tutarlılığı arttırmaktadır.

Yüksek zemin mürekkebi yoğunlu ve ayırt edici detayları ile zorlu desenlere, yeni DuPont™ Cyrel® EASY fleksografik plakaları ile çok daha kısa sürede kolayca ulaşılabilir.

“ Bu önemli mil taşına bu kadar çabuk ulaştığımız için son derece mutluyuz,” dedi Andy Kannurpatti, Global Pazarlama Müdürü, DuPont Advanced Printing. “Cyrel® EASY ile müşterilerimiz, baskı kalitelerini geliştirirken aynı zamanda iş akışlarını kolaylaştırmaktadır.”

Fleksibıl ambalaj ve etiket için özel olarak geliştirilmiş Cyrel® EASY plakaları, daha fazla mürekkep transferi, renk doygunluğu ve çözünürlüğü sağlayan yeni bir polimer teknolojisine dayanmaktadır. İnce detaylardan ödün verilmeden elde edilen yüksek zemin mürekkebi yoğunluğu, müşteri denemelerinde kanıtlanmıştır. Plakalar global olarak FAST/termal ve solvent iş akışları için hem mühendislik tasarımı hem de prüzsüz yüzey olarak mevcuttur. Ayrıca Cyrel® EASY fleksografik baskı ürünleri oluklu karton, içecek ve katlanabilir karton pazarları için de geliştirilme aşamasındadır.

Müşteriler ile yakın işbirliği, Cyrel® EASY sisteminin ihtiyaç duyulan kalite ve iş akışı faydalarını sağlanmasında etkili olmuştur. “Cyrel® EASY plakalarının yüksek renk doygunluğu ve  tekrarlanabilirliği sayesinde, daha önce sadece başka sistemlerle mümkün olan baskı işlerinin, fleksografi ile de üretilebilmesini sağladı. Hem flexografi hem de gravür kullanan üreticilerimiz direkt ürün karşılaştırması yaparak, yeni  Cyrel® EASY plakalarının çok daha iyi bir kullanım süreci sunduğunu onayladı,” dedi  Massimo Cipolla, Parma, Italya’da yer alan Zincopar şirketinin sahibi.

“ Hub Labels  olarak biz, son bir kaç yılda bünyemize almış olduğumuz teknolojik avantajların sayısı ile gurur duyuyoruz. Yeni Cyrel® EASY plaka teknolojisi de bu avantajlardan biri ve müşterilerimize, pazardaki görsel etkileri üzerine kesinlikle yardımıcı olacağına inanıyoruz,” dedi Josiah Storer, Grafik Süpervizörü, Hub Labels, Hagerstown, Maryland.

“ Sonuçlar muhteşem – daha yüksek kaliteyi geliştirilmiş verimlilik ile teklif etmek, bizim için artık mümkün. Müşterilerimiz, Cyrel® EASY’nin sağlamış olduğu faydalardan oldukça memnun.  Gerçekten piyasada yer alan üstün bir ürün,” dedi Fidel Fernandes, Fotograv Direktörü, São Paulo, Brezilya.

DuPont Advanced Printing, baskı ve ambalaj baskısı endüstrileri için önde gelen teknoloji ve ürünleri bir araya getirmektedir.  DuPont™ Cyrel® dünyada önde gelen, dijital ve analog  fleksografik plaka işleme sistemlerinden biridir ve yeni Cyrel® EASY fotopolimer plakalar ile Cyrel® FAST plaka ve plaka işleme ekipmanlarını da içermektedir. DuPont™ Izon® anti-sahte çözümleri ile kurumsal yapılara ve devlet kuruluşlarına dökuman güvenliği sağlamaktadır. DuPont™ Artistri® nihai ve ticari tüketicilere, ofis ve tekstil baskı uygulamaları için yüksek  kalitede mürekkep sunmaktadır. Daha fazla bilgi için, ziyaret ediniz: http://cyrel.com.tr; http://authentication.dupont.com; http://artistri.dupont.com.

DuPont (NYSE: DD) 1802’den beri global pazara, yenilikçi ürün, malzeme ve servis formatında birinci sınıf bilim ve mühendislik sunmaktadır. Şirket, müşteriler, devletler, sivil toplum kuruluşları ve liderler ile birlikte çalışarak, herkese yeteri kadar sağlıklı gıda, fosil yakıt tüketiminin azaltılması, insan ve çevre ğüvenliğinin arttırılması gibi global sorunlara çözüm bulmaya yardımcı olabileceğine inanmaktadır. DuPont ve yeniliğe olan taahütleri ile ilgili daha fazla bilgi için lütfen http://www.dupont.com adresini ziyaret ediniz.