DuPont Advanced Printing Oluklu Mukavva Baskısı için Yeni Cyrel® EASY EPC ‘yi Sunar

Dalgalanmayı En Aza İndirerek En Kaliteli Baskı Üretimini Sağlar

WILMINGTON, Del., Ekim. 17, 2016 – DuPont Advanced Printing (DuPont), DuPont™ Cyrel® EASY plaka portföyünün en yenisi olan DuPont™ Cyrel® EASY EPC ‘nin bugün lansmanını anons etti.  Cyrel® EASY EPC, özellikle oluklu mukavva baskısı için geliştirilmiş, içerisinde düz tepeli nokta barındıran yumuşak dijital plakadır.

“Cyrel® EASY plaka portföyümüzü genişletip oluklu mukavva baskısı için Cyrel® EASY EPC ‘yi dahil etmekten mutluyuz. Müşterilerimiz, plaka yapımı için iş akışlarını kolaylaştırmakla birlikte iyileştirilmiş baskı sonuçları, bilhassa dalgalanmalarda azalma görmektedir.” dedi Bob Hannum, Oluklu Mukavva Bölüm Müdürü – Kuzey Amerika, DuPont Advanced Printing.

Cyrel® EASY EPC, çok çeşitli oluklu mukavva üzerine baskı yaparken dalgalanma etkisini minimize etmekte ve aynı zamanda en kaliteli baskı sonuçlarını sağlamaktadır. Oluklu mukavva matbaalarının yararına olan başlıca özellikler aşağıdaki gibidir:

• Yüksek tutarlılık sağlayan kolaylaştırılmış iş akışı;
  • Mükemmel mürekkep transferi ile üstün baskı bütünlüğü;
  • Yüksek pozlama çözünürlüğü ile daha kaliteli üretim;
  • Daha az ön hazırlık süresi ile baskı üretkenliğinin arttırılması.

“DuPont™ Cyrel® EASY EPC plakaları ile mevcut plaka hazırlama iş akışımızda kolaylaştırılmış, kesintisiz entegrasyon ve mükemmel baskı performansı görüyoruz,” Jack Fulton, Başkan Yardımcısı, Satış, Printron.

DuPont™ Cyrel® EASY plakaları, içerisinde mevcut düz tepeli noktalar ile baskı öncesi süreci kolaylaştırmakta, verimlilik artışı ve tutarlılık sağlamaktadır.  Bu durum, flekso baskı kalitesini, sürdürülebilirliği ve verimliliği artırmak için DuPont tarafından gösterilen sürekli bir çabanın parçasıdır.

DuPont Advanced Printing, baskı ve ambalaj baskısı endüstrileri için önde gelen teknoloji ve ürünleri bir araya getirmektedir.  DuPont™ Cyrel® dünyada önde gelen, dijital ve analog  fleksografik plaka işleme sistemlerinden biridir ve yeni Cyrel® EASY fotopolimer plakalar ile Cyrel® FAST plaka ve plaka işleme ekipmanlarını da içermektedir. DuPont™ Izon® anti-sahte çözümleri ile kurumsal yapılara ve devlet kuruluşlarına dökuman güvenliği sağlamaktadır. DuPont™ Artistri® nihai ve ticari tüketicilere, ofis ve tekstil baskı uygulamaları için yüksek  kalitede mürekkep sunmaktadır. Daha fazla bilgi için, ziyaret ediniz: http://cyrel.com.tr; http://authentication.dupont.com; http://artistri.dupont.com.

DuPont (NYSE: DD) 1802’den beri global pazara, yenilikçi ürün, malzeme ve servis formatında birinci sınıf bilim ve mühendislik sunmaktadır. Şirket, müşteriler, devletler, sivil toplum kuruluşları ve liderler ile birlikte çalışarak, herkese yeteri kadar sağlıklı gıda, fosil yakıt tüketiminin azaltılması, insan ve çevre ğüvenliğinin arttırılması gibi global sorunlara çözüm bulmaya yardımcı olabileceğine inanmaktadır. DuPont ve yeniliğe olan taahütleri ile ilgili daha fazla bilgi için lütfen http://www.dupont.com adresini ziyaret ediniz.