DuPont Cyrel® FAST termal işlemciler – 1000’den fazla kurulum tüm dünyada verimliliği ve sürdürülebilirliği arttırmaya yardımcı oluyor ve  giderek daha da güçleniyor!

DuPont Advanced Printing, gelecek nesiller için sürdürülebilir çözümler geliştiriyor.

Neu-Isenburg, Almanya, 29 Ağustos 2019 – DuPont Advanced Printing (DuPont), çevre dostu baskıyı desteklemeye devam eden neredeyse 20 yıllık olağanüstü ürün lansmanlarıyla flekso müşterileri için 45 yıllık yenilik sürecini gururla kutluyor. Sürdürülebilir çözümlere adanmışlığımızla uyumlu şekilde DuPont, 24 – 27 Eylül tarihleri arasında Brüksel, Belçika'da Labelexpo 2019'da kağıt segmenti için ödüllü DuPont™ Cyrel® EASY plakalarının geliştirilmiş bir versiyonunun lansmanını gerçekleştirecek.

Geliştirilmiş DuPont™ Cyrel® EASY kağıt plakaları, entegre düz üst nokta özelliğine sahip orta düzey durometre dijital plakalardır ve kağıt baskı uygulamaları için özel olarak geliştirilmişlerdir. Bu plakalar, hem kaplamalı hem kaplamasız kağıtlarda en yüksek kaliteli görüntü üretimini tek bir plakayla sunacak şekilde tasarlanmıştır.

"DuPont™ Cyrel® EASY kağıt plakalarının yeni sürümleri, farklı kullanıcılar için bir dizi avantaj sağlar. Baskı odasında, çeşitli kağıt substratlarına baskı yapmak için tek bir plaka kullanılabilir. Baskı odasında, yenilikçi dönüştürücüler, baskı kalitesinden ödün vermeden maliyetten tasarruf sağlayabilir. Ayrıca artık markalar, karmaşık renkler ve tasarımları basmak için neredeyse hiç sınırlama olmadan ambalajlama için geri dönüşümlü ve diğer çevre dostu substratları keşfedebilir. Bu, markaları sürdürülebilir ambalajlama çözümlerini giderek daha fazla talep eden tüketiciler için daha cazip kılar" diyor Ellen Richter (Pazarlama İletişim Müdürü, DuPont Advanced Printing - Avrupa, Ortadoğu ve Afrika).

Flekso plakalar baskı alanında çevre dostu süreçleri hayata geçirmede rol oynarken, solventsiz termal işlemciler de bu plakaları sürdürülebilir şekilde işlemek ve en iyi performansı sağlamak için temel teşkil eder. DuPont, solventten termal işlemcilere geçişte öncelik yaptığı neredeyse 20 yıl öncesinden beri termal işlemcilerin üretiminin ön planındadır. Labelexpo 2019'da DuPont, VOC'leri %99'dan fazla azaltan (bugün pazardaki ilk nesil birkaç sistemden oldukça yüksek bir oran) en yeni nesil Cyrel® FAST termal işlemcilerin avantajlarını sergileyecek. Tüm dünyada büyükten küçüğe çok farklı boyutlardaki 1000'den fazla kurulumla, DuPont'un çevre dostu termal işleme ve en yüksek performansı sağlayan yuvarlak üst ve düz üst nokta termal plakalar geliştirme alanındaki deneyimi bu konuda liderler arasındadır.

Solvent kullanımını ortadan kaldırmanın sağladığı sürdürülebilirlik avantajına ek olarak DuPont’un Cyrel® FAST işlemcileri, solvent plakalara göre termal plakaları %75 daha hızlı hazırlayarak üretkenliği arttırıyor. Ayrıca bu işlemcilerin son nesli, önceki nesillere ve bugün kullanılan diğer sistemlere göre daha düşük bakım gereklilikleri sayesinde daha da yüksek çalışma zamanı sağlar.

Lütfen Salon 3, Kabin no. B66'da DuPont Advanced Printing standını ziyaret edin ve ekibin müşterilerin ihtiyaçlarını karşılamaya nasıl yardım ettiğini öğrenin.

DuPont Electronics & Imaging Hakkında

DuPont Electronics & Imaging, yarı iletken, gelişmiş yonga ambalaj, devre kartı, elektronik ve endüstriyel kaplama, fotoğrafvoltaik, ekran ve dijital ve fleksografik yazdırma endüstrileri için küresel bir malzeme ve teknolojisi tedarikçisidir. Dünya çapındaki gelişmiş teknoloji merkezlerinde, yetenekli araştırmacı bilim insanlarından ve uygulama uzmanlarından oluşan ekipler müşterilerle yakın işbirliği içinde çalışır ve yeni nesil teknolojileri mümkün kılmak için çözümler, ürünler ve teknik servis sunar. DuPont Electronics & Imaging hakkında daha fazla bilgiyi electronic solutions ve advanced printing web sitelerimizde bulabilirsiniz.

DuPont Hakkında

DuPont (NYSE: DD) teknoloji bazlı malzemeler, içerikler ve çözümleriyle, sektörleri ve günlük yaşamı dönüştürmeye katkı sağlayan küresel inovasyon lideridir. Çalışanlarımız, elektronik, ulaşım, yapı ve inşaat, sağlık ve zindelik, gıda ve işçi güvenliği gibi önemli pazarlarda temel olan inovasyonlarla, müşterilerinin en iyi fikirleri geliştirmesine yardımcı olmak için çeşitli bilim ve uzmanlık çözümleri sunmaktadır. Daha fazla bilgiye www.dupont.com web sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz.