DuPont Advanced Prinitng Oluklu Mukavva Baskısı için Cyrel® DLC Plakasını Sunar

Press Release | mart 19, 2019
Press Release
DuPont Advanced Printing Introduces Cyrel® DLC Plate for Corrugated Printing
 
 
 

Ezilmeyi En Aza İndirirken İyileştirilmiş Mürekkep Kapsamı Sunar

WILMINGTON, Del., 19 Mart 2019 – Advanced Prinitng (DuPont) bugün ödüllü DuPont™ Cyrel® plaka platformunun en yeni üyesi olan DuPont™ Cyrel® DLC ürününün ticari olarak satışa sunulduğunu duyurdu.

Cyrel® DLC, özellikle oluklu mukavva pazarı için geliştirilmiş yeni bir polimer formülü kullanan yenilikçi ve yumuşak bir dijital plakadır. Düşük durometresi, daha düşük kaliteli geri dönüştürülmüş ve daha ince astar oluklu karton üzerinde su bazlı mürekkepler kullanılarak daha iyi baskılar elde etmek için tasarlandı.

"The DuPont™ Cyrel® DLC plakası, sıfır kartona göre daha zor olan, geri dönüştürülmüş karton üzerinde zemin mürekkebi kapsamını belirgin düzeyde artırıyor" diyen DuPont Advanced Prinitng Kuzey Amerika Oluklu Mukavva Segmenti Müdürü Bob Hannum ekliyor: "İlk müşterilerden gelen geri bildirim yalnızca DLC'nin standart durometre ve sıvı plakalardan daha iyi performans gösterdiğini değil ayrıca rakip yumuşak durometre plakalarından da daha iyi olduğunu gösteriyor."

“Cyrel® DLC müşterilerimize sunduğumuz en eşsiz gelişimlerden biri oldu" diyen Holland, Ohio'daki Dynamic Dies Grafik Bölümü Müdürü Jeff Francis ekliyor: "Bu yeni plaka neredeyse gerçek olamayacak kadar iyi görünüyor."

Mürekkebi plakadan alt tabakaya mükemmel zemin mürekkebi kapsamı sağlayacak şekilde iletirken, kartonu aşırı baskı nedeniyle ezmemek, her zaman çözülmesi gereken bir sorundu, ama artık Cyrel® DLC plaka ile bu yapılabiliyor. Kenar ezme testi (ECT değerleri) baskıdan sonra neredeyse hiç değişmeden kalıyor.

Oluklu mukavva matbaalarının yararlandıkları önemli özellikler şunlar:

  • Üstün zemin baskısı, daha düşük hacimli aniloks kullanımına izin verirken, bu da daha fazla mürekkep tasarrufu sağlıyor
  • Artan baskı makinesi baskı genişliği
  • Baskı sırasında neredeyse sıfır karton ezilmesi
  • Daha iyi barkod doğruluğu
  • Mükemmel pozitif ve ters baskı alanları

Cyrel® DLC artık satışta. Daha fazla bilgi için lütfen cyrelforcorrugated.com adresini ziyaret edin.

 

DuPont Elektronik ve Görüntüleme Hakkında

Dow ve DuPont'un 2017'deki birleşmesinin ardından, Dow Electronic Materials ve DuPont Electronics & Communications portföylerini ve uzmanlıklarını, yeni DowDuPont Uzmanlık Ürünleri Bölümünün bir parçası olan yeni DuPont Elektronik ve Görüntüleme işini kurmak için birleştirdiler. DuPont Elektronik ve Görüntüleme, yarı iletken, gelişmiş yonga ambalaj, devre kartı, elektronik ve endüstriyel kaplama, fotoğrafvoltaik, ekran ve dijital ve fleksografik yazdırma endüstrileri için küresel bir malzeme ve teknolojisi tedarikçisidir. Dünya çapındaki gelişmiş teknoloji merkezlerinde, yetenekli araştırmacı bilim insanlarından ve uygulama uzmanlarından oluşan ekipler müşterilerle yakın işbirliği içinde çalışır ve yeni nesil teknolojileri mümkün kılmak için çözümler, ürünler ve teknik servis sunar.

DowDuPont Uzmanlık Ürünleri Bölümü Hakkında

DowDuPont'un (NYSE: DWDP) bir bölümü olan DowDuPont Uzmanlık Ürünleri, hem endüstrileri hem de günlük hayatı dönüştürmeye yardımcı olan teknolojiye dayanan malzemeler, bileşenler ve çözümlerde küresel yenilik lideridir. Çalışanlarımız, müşterilerinin en iyi fikirlerini daha da ileri taşımaya ve elektronik, ulaşım, inşaat, sağlık, yemek ve iş güvenliği gibi ana pazarlarda gerekli yenilikleri sunmak amacıyla geniş yelpazedeki bilim ve uzmanlığını kullanmaktadır. DowDuPont, bizim DuPont olarak adlandırdığımız Uzmanlık Ürünleri Bölümünü bağımsız, borsada işlem gören bir şirket olarak ayırmayı hedeflemektedir. Daha fazla bilgi için: www.dow-dupont.com.

#   #   #

19/03/19

DuPont Oval logosu, DuPont™ ve ™, ℠ ya da ® ile işaretlenen tüm ürünler, aksi belirtilmedikçe DuPont (DowDuPont, Inc.) ya da bağlı kuruluşlarının ticari markaları ya da tescilli ticari markalarıdır.

Daha fazla bilgi almak için iletişime geçin:

Alexa Raab
302-999-4018
alexa.g.raab@dupont.com