DuPont Image Solutions, drupa 2021'den Çekildiğini Duyurdu

Press Release | ekim 22, 2020
Press Release
DuPont Image Solutions Announces Withdrawal from drupa 2021
 
 
 

Neu-Isenburg, Almanya, 22 Ekim 2020 - DuPont Image Solutions, drupa 2021'e katılımını iptal etti.

COVID-19 salgını evriminin devam eden belirsizliği, DuPont Image Solutions'ı drupa 2021'den çekilmeye zorladı.

Çalışanlarının, ortaklarının ve meslektaşlarının sağlığı ve korunması, DuPont'un temel ilkelerinden biridir ve her şeyden önce güvenliği önceliklendirmesi için şirkete rehberlik eder.

Drupa, DuPont Image Solutions'ın tarihsel olarak aktif bir destekçisi ve hevesli bir katılımcısı olduğu önemli bir baskı endüstrisi etkinliği oldu ve olmaya devam edecek.

COVID-19'un yarattığı sürekli tehdit ışığında DuPont Image Solutions, ilişkilerini geliştirmek ve DuPont Cyrel® ve DuPont Artistri® ürünlerinde bulunan teknik yenilikleri paylaşmak için sanal ve sorumlu bir şekilde bağlanmanın yaratıcı yeni yollarını bulmayı planlıyor.

#   #   #

DuPont Electronics & Imaging Hakkında

DuPont Electronics & Imaging, yarı iletken, gelişmiş yonga paketleme, devre kartı, elektronik ve endüstriyel son işlem, görüntüleme ve dijital ve fleksografik baskı endüstrilerine hizmet veren küresel bir malzeme ve teknoloji tedarikçisidir. Dünya çapındaki ileri teknoloji merkezlerinden, yetenekli araştırma bilimcilerinden ve uygulama uzmanlarından oluşan ekipler, müşterilerle yakın bir şekilde çalışarak yeni nesil teknolojileri etkinleştirmek için çözümler, ürünler ve teknik servis sağlar.DuPont Electronics & Imaging hakkında daha fazla bilgi için electronic solutions ve image solutions sayfalarını ziyaret edin.

DuPont Hakkında

DuPont (NYSE: DD), endüstrileri ve günlük yaşamı dönüştürmeye yardımcı olan teknoloji tabanlı malzemeler, bileşenler ve çözümlerle küresel bir inovasyon lideridir. Çalışanlarımız, müşterilerin en iyi fikirlerini ilerletmelerine yardımcı olmak ve elektronik, ulaşım, inşaat, su, sağlık ve zindelik, gıda ve işçi güvenliği gibi önemli pazarlarda temel yenilikleri sağlamak için çeşitli bilim ve uzmanlıklardan yararlanıyor. Daha fazla bilgi için  www.dupont.com/ sayfasını ziyaret edin.

Ekim 22, 2020

Daha fazla bilgi için iletişim:

Ellen Richter

DuPont de Nemours (Deutschland) GmbH

DuPont Marketing Communications Leader EMEA

+49 (0)6102 18 3507

ellen.richter@dupont.com