DuPont sanal drupa'ya katılıyor, yeni ürünlerin lansmanını gerçekleştiriyor ve son inovasyonları sunuyor

Press Release | mart 21, 2021
Press Release
DuPont participates in virtual drupa 2021
 
 
 

Neu-Isenburg, Almanya, 31 Mart 2021 – DuPont, 20-24 Nisan tarihleri arasında sanal drupa fuarına Altın Etkinlik İş Ortağı olarak katılacak.

DuPont, Cyrel® Solutions fleksografik sistemleri için son inovasyonlarını sunacak ve yeni flekso plaka ve plaka üretim ekipmanı tekliflerinin lansmanını gerçekleştirecek. Artistri® Digital Inks, reklamcılık, ambalajlama ve tekstil uygulamalarına yönelik en büyük püskürtmeli mürekkep portföyünü sergi salonunda ve etkileşimli web oturumları sırasında sergileyecek.

DuPont Industrial Solutions Başkan Yardımcısı Sam Ponzo, DuPont'un sanal fuara bağlılıklarını şu sözleriyle teyit ediyor: "Grafik sektörü için temel bir tedarikçi olarak DuPont, her zaman drupa'da müşterilerle ve sektör bileşenleriyle kişisel etkileşime girmekten keyif aldı. Ayrıca fuar, son teknolojik gelişmeleri tanıtmak için bir platform işlevi görüyor. Bu sefer drupa tamamen sanal olacak ve bir araya gelmenin ve sektörümüzdeki diğer şirketler ve meslektaşlarımızla kişisel etkileşime girmenin özlemini duyacağız ancak bu, odak noktamızı değiştirmez. Gelmiş geçmiş ilk sanal drupa'nın bir parçası olmanın ve müşterilerimiz ve meslektaşlarımızla sanal da olsa etkileşime girmenin mutluluğunu yaşıyoruz."

DuPont'un sergi salonunu ziyaret edin ve DuPont'un son teknolojisi ve teklifleri hakkında ayrıntılı bilgi alın!

Ayrıca Artistri®️ Digital Inks Pazarlama Müdürü Eric Beyeler, "Sürdürülebilirliği modaya uygun hale, modayı sürdürülebilir hale getirelim" isimli Touchpoint Textile oturumunu sunacak. Bu konuşmada Beyeler, özel olarak pigment mürekkep püskürtmeli baskının, moda dünyasına ve giysi sektörüne güzel ve dayanıklı baskılı kumaşları düşük çevresel ayakizi ve kısa tedarik zinciriyle nasıl sağlayabildiğini tartışacak. Beyeler'in oturumuna şu tarihte katılabilirsiniz: 22 Nisan, 13:20 CET.

Lütfen yeni ürün lansmanlarının platformu olacak web oturumlarımızı takip edin.

 

DuPont Electronics & Industrial Hakkında

DuPont Electronics & Industrial, yarı iletken, devre kartı, ekran, dijital ve fleksografik baskı, sağlık hizmeti, havacılık, endüstri ve ulaşım sektörlerine hizmet sunan yeni teknolojiler ve performans malzemelerinin global tedarikçisidir. Dünya çapındaki gelişmiş teknoloji merkezlerinde, yetenekli araştırmacı bilim insanlarından ve uygulama uzmanlarından oluşan ekipler müşterilerle yakın işbirliği içinde çalışır ve yeni nesil teknolojileri mümkün kılmak için çözümler, ürünler ve teknik servis sunar.

DuPont Hakkında

DuPont (NYSE: DD), hem endüstrileri hem de günlük hayatı dönüştürmeye yardımcı olan teknolojiye dayanan malzemeler ve çözümlerde küresel yenilik lideridir. Çalışanlarımız, müşterilerinin en iyi fikirlerini daha da ileri taşımaya ve elektronik, ulaşım, inşaat, sağlık ve iş güvenliği gibi ana pazarlarda gerekli yenilikleri sunmak amacıyla geniş yelpazedeki bilim ve uzmanlığını kullanmaktadır. Şirket, işletmeleri ve çözümleri hakkında daha fazla bilgiyi www.dupont.com adresinde bulabilirsiniz. Yatırımcılar, web sitesinin Yatırımcı İlişkileri bölümünde bulunan bilgilere erişebilir (investors.dupont.com).

#   #   #

DuPont™, DuPont Oval Logosu ve ™, SM veya ® ile belirtilen tüm ticari markalar ve hizmet markaları, aksi belirtilmedikçe DuPont de Nemours, Inc.nin bağlı kuruluşlarının mülkiyetindedir.

 

31/3/2021

 

Daha fazla bilgi almak için iletişime geçin:

Ellen Richter

DuPont de Nemours (Deutschland) GmbH

DuPont Pazarlama İletişimi Başkanı EMEA

+49 (0)6102 18 3507

ellen.richter@dupont.com