DuPont, Cyrel® Solutions ürünleri için %4 fiyat artışı olacağını duyurdu

Press Release | hazīran 1, 2021
Press Release
DuPont announces 4% price increase for Cyrel® Solutions products
 
 
 

Neu-Isenburg, 1 Haziran 2021 – DuPont Electronics & Industrial, 1 Temmuz 2021'den itibaren geçerli olacak şekilde tüm Cyrel® plakaları ve diğer sarf malzemeleri için %4 fiyat artışı uyguluyor. DuPont™ Cyrel® Solutions East'in İş Lideri Jan Scharfenberg durumu şöyle açıklıyor: "Geçen birkaç aylık süre zarfında DuPont, Cyrel® Solutions için kritik önemdeki hammaddelerin maliyetinde ve aynı zamanda kritik önemdeki nakliye ve güzergahlar için navlun maliyetinde ciddi artışlarla karşı karşıya kaldı."

Jan'a göre, DuPont ekipleri maliyet etkilerini azaltmak için çok çalışıyor ve bu çabayı sürdürecek. Jan Scharfenberg, “Ancak, etki uzadığı için fiyat artışı şu anda gerekli” diyor.

DuPont, Cyrel® Solutions ekibinin kritik gereksinimleri desteklemek amacıyla ürünleri zamanında ve verimli şekilde teslim etme taahhüdüne bağlı kalacağını garanti eder. Ayrıca ekip, dış koşullardaki önemli değişiklikler arasında performans, kalite ve güvenilirliği sağlamak için çalışmaya devam ediyor.

 

DuPont Electronics & Industrial Hakkında

DuPont Electronics & Industrial, yarı iletken, devre kartı, ekran, dijital ve fleksografik baskı, sağlık hizmeti, havacılık, endüstri ve ulaşım sektörlerine hizmet sunan yeni teknolojiler ve performans malzemelerinin global tedarikçisidir. Dünya çapındaki gelişmiş teknoloji merkezlerinde, yetenekli araştırmacı bilim insanlarından ve uygulama uzmanlarından oluşan ekipler müşterilerle yakın işbirliği içinde çalışır ve yeni nesil teknolojileri mümkün kılmak için çözümler, ürünler ve teknik servis sunar.

DuPont Hakkında

DuPont (NYSE: DD), hem endüstrileri hem de günlük hayatı dönüştürmeye yardımcı olan teknolojiye dayanan malzemeler ve çözümlerde küresel yenilik lideridir. Çalışanlarımız, müşterilerinin en iyi fikirlerini daha da ileri taşımaya ve elektronik, ulaşım, inşaat, sağlık ve iş güvenliği gibi ana pazarlarda gerekli yenilikleri sunmak amacıyla geniş yelpazedeki bilim ve uzmanlığını kullanmaktadır. Şirket, işletmeleri ve çözümleri hakkında daha fazla bilgiyi www.dupont.com adresinde bulabilirsiniz. Yatırımcılar, web sitesinin Yatırımcı İlişkileri bölümünde bulunan bilgilere erişebilir (investors.dupont.com).

1 Haziran 2021

# # #

 

Daha fazla bilgi almak için iletişime geçin:

Ellen Richter

DuPont de Nemours (Deutschland) GmbH

DuPont Pazarlama İletişimi Başkanı EMEA

+49 (0)6102 18 3507

ellen.richter@dupont.com