DuPont Cyrel® Solutions ve Comexi, ambalaj firmalarına anahtar teslim Flekso operasyonları sağlamak adına işbirliği yaparak baskı makinelerinde en kısa erişim sürelerini, en yüksek kaliteyi ve sürdürülebilir plaka üretimini mümkün kılıyor.

Press Release | hazīran 11, 2021
Press Release
DuPont™ Cyrel® Solutions and Comexi cooperate to enable Flexo turnkey operations at converters, bringing shortest access times, highest quality and sustainable platemaking closer to the printing press
 
 
 

Neu-Isenburg, Almanya, 11 Haziran 2021 – DuPont, İspanya'nın Girona şehrinde, Comexi'nin Manel Xifra Boada Teknoloji Merkezi'nde, solvent içermeyen bir termal plaka üretim sistemi olan Cyrel® FAST 2000 TD'yi kurdu.

Cyrel® FAST, termal işlemcilerden ve esnek ambalajlamaya ve diğer uygulamalara yönelik çok çeşitli fotopolimer baskı plakalarından oluşan bir teknolojidir. Cyrel® FAST sistemi, bir yandan üstün üretkenlik ve performans sunarken bir yandan da mevcut solvent bazlı plaka üretim yöntemlerine kıyasla daha düşük işleme maliyetleri, daha kısa işleme süresi ve daha az çevresel etkiye ulaşmaya yardımcı olur. Ekipman, 20 yılı aşkın devamlı gelişim ve bu platforma yapılan yatırım sayesinde elde edilen bir başarıdır ve dünya genelinde 1500'den fazla kurulum yapılmasını sağlamıştır.

DuPont™ Cyrel® Solutions East'in İş Lideri Jan Scharfenberg, "Müşteriler artık Comexi'nin Teknoloji merkezinde ve kendi operasyonlarında plaka üretim operasyonlarının ne kadar hızlı ve kolay yürütülebileceğini deneyimleyeceği için heyecan duyuyoruz. Cyrel® FAST, bir saatten kısa sürede dosyadan baskıya hazır plakaya uzanan bir iş akışı sağlıyor" diyor.

Comexi CTec'in baskı öncesi yöneticisi ve renk uzmanı Yago Luling, "Comexi CTec'te sunduğumuz anahtar teslim baskı öncesi entegrasyon hizmetiyle ve termal plaka seçeneğinin müşterilerimiz için oldukça cazip bir çözüm olduğunu göz önünde bulundurarak, Comexi-DuPont işbirliği çerçevesinde, artık Girona'daki Teknoloji Merkezimizde bir Cyrel® FAST termal teknoloji işlemcimiz olacağını duyurmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bu gelişme bize, bu teknolojinin Comexi müşterilerinin ortamında kullanımı ve görünürlüğü konusunda yardımcı olacak" diyor.

DuPont Electronics & Industrial Hakkında

DuPont Electronics & Industrial, yarı iletken, devre kartı, ekran, dijital ve fleksografik baskı, sağlık hizmeti, havacılık, endüstri ve ulaşım sektörlerine hizmet sunan yeni teknolojiler ve performans malzemelerinin global tedarikçisidir. Dünya çapındaki gelişmiş teknoloji merkezlerinde, yetenekli araştırmacı bilim insanlarından ve uygulama uzmanlarından oluşan ekipler müşterilerle yakın işbirliği içinde çalışır ve yeni nesil teknolojileri mümkün kılmak için çözümler, ürünler ve teknik servis sunar.

DuPont Hakkında

DuPont (NYSE: DD), hem endüstrileri hem de günlük hayatı dönüştürmeye yardımcı olan teknolojiye dayanan malzemeler ve çözümlerde küresel yenilik lideridir. Çalışanlarımız, müşterilerinin en iyi fikirlerini daha da ileri taşımaya ve elektronik, ulaşım, inşaat, sağlık ve iş güvenliği gibi ana pazarlarda gerekli yenilikleri sunmak amacıyla geniş yelpazedeki bilim ve uzmanlığını kullanmaktadır. Şirket, işletmeleri ve çözümleri hakkında daha fazla bilgiyi www.dupont.com adresinde bulabilirsiniz. Yatırımcılar, web sitesinin Yatırımcı İlişkileri bölümünde bulunan bilgilere erişebilir (investors.dupont.com

# # #

11 Haziran 2021

Daha fazla bilgi almak için iletişime geçin:

Ellen Richter

DuPont de Nemours (Deutschland) GmbH

DuPont Pazarlama İletişimi Başkanı EMEA

+49 (0)6102 18 3507

ellen.richter@dupont.com