DuPont, Cyrel® Solutions ürünleri için küresel fiyat artışını duyurdu

Press Release | Jan, 28 2022
Press Release
DuPont announces global price increase for Cyrel® Solutions products
 
 
 

WILMINGTON, Delaware, 28 Ocak 2022 – DuPont Electronics & Industrial, 1 Mart 2022 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere Cyrel® plakalarında %7 fiyat artışı uygulayacak. Geçtiğimiz yıl boyunca DuPont, Cyrel® Solutions için kritik hammaddelerde önemli maliyet artışlarına maruz kalmaya devam etti. Kritik modlar ve rotalar için navlun maliyetleri de önemli ölçüde arttı. “Kuruluş, maliyet etkilerini azaltmak için çok çalışıyor ve bu çabaya devam edecek. Ancak, önemli ve uzun vadeli etki nedeniyle bu fiyat artışı gereklidir”, diye açıklıyor DuPont Cyrel® Solutions Küresel İş Direktörü Tucker Norton.

Tucker, "Lojistikteki küresel zorluklara rağmen, ekibimiz dünyanın her yerindeki müşterilerimize talep edilen seviyelerde tedarik sağlamak için yorulmadan çalışıyor. Özellikle bu salgın sırasında, müşterilerimizin yüksek kaliteli ürün ihtiyaçlarını karşılama taahhüdümüzü sürdürüyoruz” dedi.

DuPont Cyrel® Solutions ekibi, kritik ihtiyaçlarınızı karşılamak için ürünlerimizi zamanında ve verimli bir şekilde teslim etmeye kararlıdır ve enflasyon baskısının üstesinden gelirken performansımızı, kalitemizi ve güvenilirliğimizi garantilemek için çalışmaktadır.

 

DuPont Electronics & Industrial Hakkında

DuPont Electronics & Industrial, yarı iletken, devre kartı, ekran, dijital ve fleksografik baskı, sağlık hizmeti, havacılık, endüstri ve ulaşım sektörlerine hizmet sunan yeni teknolojiler ve performans malzemelerinin global tedarikçisidir. Dünya çapındaki gelişmiş teknoloji merkezlerinde, yetenekli araştırmacı bilim insanlarından ve uygulama uzmanlarından oluşan ekipler müşterilerle yakın işbirliği içinde çalışır ve yeni nesil teknolojileri mümkün kılmak için çözümler, ürünler ve teknik servis sunar. DuPont Cyrel® veya diğer DuPont ürünleri hakkında daha fazla bilgi için, lütfen web sitemizi ziyaret edin www.cyrel.eu.

DuPont Hakkında

DuPont (NYSE: DD), hem endüstrileri hem de günlük hayatı dönüştürmeye yardımcı olan teknolojiye dayanan malzemeler ve çözümlerde küresel yenilik lideridir. Çalışanlarımız, müşterilerinin en iyi fikirlerini daha da ileri taşımaya ve elektronik, ulaşım, inşaat, sağlık ve iş güvenliği gibi ana pazarlarda gerekli yenilikleri sunmak amacıyla geniş yelpazedeki bilim ve uzmanlığını kullanmaktadır. Şirket, işletmeleri ve çözümleri hakkında daha fazla bilgiyi www.dupont.com adresinde bulabilirsiniz. Yatırımcılar, web sitesinin Yatırımcı İlişkileri bölümünde bulunan bilgilere erişebilir (investors.dupont.com).

#   #   #

28 Ocak 2022

Daha fazla bilgi almak için iletişime geçin:

Ellen Richter
DuPont de Nemours (Deutschland) GmbH
DuPont Marketing Communications Leader EMEA
+49 (0)6102 18 3507
ellen.richter@dupont.com