DuPont™ Cyrel® Solutions Lightning Plakalar, 2022 FTA Teknik İnovasyon Ödülüne Layık Görüldü

Press Release | Mar, 14 2022
Press Release
DuPont™ Cyrel® Solutions Lightning Plakalar, 2022 FTA Teknik İnovasyon Ödülüne Layık Görüldü
 
 
 

WILMINGTON, Delaware, 14 Mart 2022 – DuPont™ Cyrel® Solutions, Cyrel® Lightning plaka teknolojisinin prestijli 2022 FTA Teknik İnovasyon Ödülünü kazandığını gururla duyurur. Ödül töreni, dün (13 Mart) FTA Forum'da gerçekleştirildi. Cyrel® Solutions'ın Küresel İş Lideri Tucker Norton şunları söyledi: "Plaka performansı açısından çıtayı yükselten bilim gücümüzü ortaya koyan bu olağanüstü başarıyı kazanmanın büyük gururunu yaşıyoruz. Değerlendirmeye giren çok çeşitli ve farklı ürünlerle birlikte karar verme süreci çok büyük bir rekabete sahne oldu ve meslektaşlarımız bizi bu ödüle layık gördükleri için minnettarız."

Yeni Cyrel® Lightning ailesi, bu sistemin tüm yeteneklerinden faydalanabilmek amacıyla UV-LED pozlama üniteleri için optimize edilmiştir. Bu plakaların faydalarına baskı kalitesinden taviz vermeksizin erişim süresi ve plaka performansı arasında daha da optimize bir eşleşme dahildir. Öncesinde, LED üniteler üzerindeki pozlama ayarlarının çoğu zaman yüksek kalite ve kısa erişim süresi seçeneklerinden biri için yapılması gerekiyordu. En baştan UV-LED pozlama özellikleri göz önünde bulundurularak formüle edilen Cyrel® Lightning plakalar bu duruma meydan okuyor. Cyrel® LSH, Lightning ailesinin ilk fotopolimer plakası olma özelliğini taşıyor. Solventle işlenebilir özelliktedir ve halihazırda 045 ve 067 gauge ölçülerinde sunulmaktadır.

"DuPont'un yeniden FTA Forum'un Diamond düzeyinde sponsoru olmasından gurur duyuyoruz. Hem Forum hem de INFOFLEX, insanlarla tanışmak, deneyimleri öğrenmek ve paylaşmak, yeni teknolojileri keşfetmek ve yenilikçi çözümler bulmak açısından harika bir fırsat sundu.  DuPont, bu etkinliklerin, müşterilerimizin başarılı olması için yenilikçi çözümler geliştirme taahhüdümüzle uyumlu fleksografi endüstrisine katkısına her zaman değer vermiştir”, diye ekledi Tucker Norton.

 

DuPont Electronics & Industrial Hakkında

DuPont Electronics & Industrial, yarı iletken, devre kartı, ekran, dijital ve fleksografik baskı, sağlık hizmeti, havacılık, endüstri ve ulaşım sektörlerine hizmet sunan yeni teknolojiler ve performans malzemelerinin global tedarikçisidir. Dünya çapındaki gelişmiş teknoloji merkezlerinde, yetenekli araştırmacı bilim insanlarından ve uygulama uzmanlarından oluşan ekipler müşterilerle yakın işbirliği içinde çalışır ve yeni nesil teknolojileri mümkün kılmak için çözümler, ürünler ve teknik servis sunar. DuPont Cyrel® veya diğer DuPont ürünleri hakkında daha fazla bilgi için, lütfen web sitemizi ziyaret edin www.cyrel.eu.

DuPont Hakkında

DuPont (NYSE: DD), hem endüstrileri hem de günlük hayatı dönüştürmeye yardımcı olan teknolojiye dayanan malzemeler ve çözümlerde küresel yenilik lideridir. Çalışanlarımız, müşterilerinin en iyi fikirlerini daha da ileri taşımaya ve elektronik, ulaşım, inşaat, sağlık ve iş güvenliği gibi ana pazarlarda gerekli yenilikleri sunmak amacıyla geniş yelpazedeki bilim ve uzmanlığını kullanmaktadır. Şirket, işletmeleri ve çözümleri hakkında daha fazla bilgiyi www.dupont.com adresinde bulabilirsiniz. Yatırımcılar, web sitesinin Yatırımcı İlişkileri bölümünde bulunan bilgilere erişebilir (investors.dupont.com).

#   #   #

14 Mart 2022

Daha fazla bilgi almak için iletişime geçin:

Liliam Benzi

PR for DuPont™ Cyrel® Solutions

+55 (11) 99989-1597

ldbcom@uol.com.br

 

Tatiana Abib

Global Communication leader - DuPont™ Cyrel® Solutions

+ 55 (11) 98930-7992

tatiana.s.abib@dupont.com