DuPont Cyrel® Solutions, plakalarına enerji ek ücreti uyguluyor.

Press Release | Apr, 01 2022
Press Release
DuPont™ Cyrel® Solutions, plakalarına enerji ek ücreti uyguluyor.
 
 
 

Neu-Isenburg, Almanya, 1 Nisan 2022 – DuPont™ Cyrel® Solutions, 15 Nisan 2022 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere satılan Cyrel® plaka malzemesinin her metrekaresi/fit karesi için alınacak bir Enerji Ek Ücreti uygulamaktadır.

DuPont™ Cyrel® Solutions ekibi, güçlü enflasyonist maliyet etkilerini azaltmaya devam ediyor. Ancak, güvenilir ürün tedariği sağlamaya devam edebilmemiz için petrol ve gaz maliyetlerindeki keskin artışı ve bunun hammadde ve lojistik enflasyonu üzerindeki etkisini azaltmak için enerji ek ücreti artık gereklidir.

Enerji Ek Ücreti, 15 Nisan 2022 tarihinden itibaren geçerli olan siparişlere veya sözleşmelerin izin verdiği ölçüde uygulanacaktır. Her sipariş ayı için brent ham petrol fiyatının önceki 3 aylık ortalaması esas alınacaktır. Ek ücret, bu maliyet sorununu müşterilerimiz ve ortaklarımız için adil bir şekilde ele almak için petrol fiyatındaki değişikliklerle birlikte ayarlanacaktır.

DuPont, bu uzun ve zorlu süreçte devam eden işbirliğinizi çok takdir ediyor.

 

DuPont Electronics & Industrial Hakkında

DuPont Electronics & Industrial, yarı iletken, devre kartı, ekran, dijital ve fleksografik baskı, sağlık hizmeti, havacılık, endüstri ve ulaşım sektörlerine hizmet sunan yeni teknolojiler ve performans malzemelerinin global tedarikçisidir. Dünya çapındaki gelişmiş teknoloji merkezlerinde, yetenekli araştırmacı bilim insanlarından ve uygulama uzmanlarından oluşan ekipler müşterilerle yakın işbirliği içinde çalışır ve yeni nesil teknolojileri mümkün kılmak için çözümler, ürünler ve teknik servis sunar. DuPont Cyrel® veya diğer DuPont ürünleri hakkında daha fazla bilgi için, lütfen web sitemizi ziyaret edin www.cyrel.com.tr

DuPont Hakkında

DuPont (NYSE: DD), hem endüstrileri hem de günlük hayatı dönüştürmeye yardımcı olan teknolojiye dayanan malzemeler ve çözümlerde küresel yenilik lideridir. Çalışanlarımız, müşterilerinin en iyi fikirlerini daha da ileri taşımaya ve elektronik, ulaşım, inşaat, sağlık ve iş güvenliği gibi ana pazarlarda gerekli yenilikleri sunmak amacıyla geniş yelpazedeki bilim ve uzmanlığını kullanmaktadır. Şirket, işletmeleri ve çözümleri hakkında daha fazla bilgiyi www.dupont.com adresinde bulabilirsiniz. Yatırımcılar, web sitesinin Yatırımcı İlişkileri bölümünde bulunan bilgilere erişebilir (investors.dupont.com).

 

#   #   #

 

1 Nisan 2022

Daha fazla bilgi için lütfen bizimle iletişime geçin:

Ellen Richter

Marketing Communications Leader EMEA

DuPont Industrial Solutions

+49-1759368358

ellen.richter@dupont.com