DuPont™ Cyrel® Solutions ödüllü Lightning platformunu, termal işleme ve UV-LED için optimize edilmiş bir fotopolimer olan LFH Plaka ile, FTA Forumu ve INFOFLEX 2023'te genişletiyor

Press Release | Apr, 17 2023
Press Release
DuPont, Cyrel® Solutions ürünleri için Avrupa, Orta Doğu, Afrika ve Asya Pasifik'te fiyat artışını duyurdu
 
 
 

16 Nisan - 2023 – DuPont™ Cyrel® Solutions, FTA Forum & INFOFLEX 2023'te (16-19 Nisan) piyasaya sürülecek olan Cyrel® Lightning plaka ailesinin en yeni üyesini duyurdu. Yeni Cyrel® Lightning LFH plaka, hızlı erişim süreleri, tutarlı baskı sonuçları ve azaltılmış çevresel ayak izi sunar.          

Cyrel® Lightning LFH plakası, 2022'de FTA Teknik İnovasyon Ödülü alan ödüllü Cyrel® Lightning plakalarının teknolojisi üzerine inşa edilmiştir. "Bu yeni plaka, Esko gibi en yeni UV-LED pozlama teknolojisi için optimize edilmiştir. XPS Crystal ve sürdürülebilir termal Cyrel® FAST süreci için tasarlanmıştır. LED'e pozlamanın benzersiz kararlılığını Cyrel® FAST'ın hızlı, kolay ve solventsiz plaka yapımıyla birleştirmek, müşterilerimizin üst düzey baskı plakalarını hızlı ve verimli bir şekilde üretmesine yardımcı oluyor", diye açıklıyor DuPont™ Cyrel® Solutions Küresel İş Lideri Tucker Norton.

Yeni plaka, gelişmiş baskı kalitesi için en son pozlama teknolojilerinin kullanılmasına izin vererek, yüksek kaliteli plakalar üretmek isteyen servis firmaları ve matbaalar için idealdir. İş akışının kullanımı basittir ve olağanüstü baskılarla sonuçlanır.

"Plaka üretim operasyonlarını şirket içinde yürütmeyi düşünen servis firmalarının ve diğer fleksografik plaka sağlayıcılarının bu iş akışının sağladığı kullanım kolaylığını ve yüksek kaliteli baskı formlarını takdir edeceklerinden eminiz. UV-LED'e pozlama ve termal Cyrel® FAST indirmeyi birleştirmek, küçük bir operasyonel ayak iziyle birlikte tekrarlanabilir ve sürdürülebilir plaka yapımı sunuyor" diye ekliyor Norton.

Sonuç olarak, Cyrel® Lightning LFH, önemli plaka yapımı zorluklarına hızlı, sürdürülebilir ve verimli bir çözüm sunar. Yeni Cyrel® Lightning LFH, 1,14 mm ve 1,7 mm (0,045'' ve 0,067'') kalınlıklarda mevcuttur.

FTA Forum 2023 sırasında, DuPont ekip üyeleri de teknik sunumlar yapacak:

  • 16 Nisan Pazar: Scott Rickard “The Great Tape Debate”in Oturum Başkanı olacak
  • 17 Nisan Pazartesi: Brad Gasque, Innovation Central'da “LED Plaka Pozlamanın Gücünü Ortaya Çıkarma” sunumunu yapacak
  • 18 Nisan Salı: PJ Fronczkiewicz FQC'ye katılacak: Geleceğe Odaklanırken Geçmişe Saygı Duymak
  • 19 Nisan Çarşamba: Brad Gasque, Flexographic Essentials'a katılacak

“Sürdürülebilir Cyrel® FAST sürecimizi kullanarak müşterilerimiz için geliştirilmiş baskı kalitesi ve üretkenlik için yenilikler yapmaya devam etmekten gurur duyuyoruz. Forum ve INFOFLEX şovu, insanlarla tanışmak, deneyimlerini öğrenmek ve paylaşmak, yeni teknolojileri keşfetmek ve yenilikçi çözümler bulmak için harika bir fırsat sunuyor. Bu fuarın uzun süredir sponsoru olan DuPont, müşterilerimizin gelişmesi için yenilikçi çözümler geliştirme taahhüdümüzle uyumlu olan bu etkinliklerin fleksografi endüstrisine katkısına değer veriyor” diyerek sözlerini sonlandırıyor Norton.

FTA Forumu ve INFOFLEX 2023 Hakkında

Tarihler:                      16-19 Nisan

Yer:                             Hilton Columbus Downtown (Columbus – Ohio)

DuPont Standı:           #617

Bilgi:                            https://www.flexography.org/event/forum-2023/

DuPont™ Cyrel® Çözümleri Hakkında

DuPont™ Cyrel® Solutions, dünyanın önde gelen fleksografik plaka imalat sistemleri sağlayıcılarından biridir ve ambalaj baskı endüstrisi için teknolojileri ve ürünleri bir araya getirir. Servis firmalarının, matbaaların ve ticarethanelerin kalitesini, üretkenliğini ve sürdürülebilirliğini optimize eden çok çeşitli fleksografik çözümler sunarak, raflarda göz alan olağanüstü basılı ambalajlar elde ediyoruz. Ürün portföyümüz fleksografik plakaları ve sleevleri, solvent ve termal işleme (Cyrel® FAST) için plaka yapım ekipmanlarını ve ekranları içerir. Daha fazla bilgi için ziyaret edin www.cyrel.com.tr

DuPont Hakkında

DuPont (NYSE: DD), hem endüstrileri hem de günlük hayatı dönüştürmeye yardımcı olan teknolojiye dayanan malzemeler ve çözümlerde küresel yenilik lideridir. Çalışanlarımız, müşterilerinin en iyi fikirlerini daha da ileri taşımaya ve elektronik, ulaşım, inşaat, sağlık ve iş güvenliği gibi ana pazarlarda gerekli yenilikleri sunmak amacıyla geniş yelpazedeki bilim ve uzmanlığını kullanmaktadır. Şirket, işletmeleri ve çözümleri hakkında daha fazla bilgiyi www.dupont.com adresinde bulabilirsiniz. Yatırımcılar, web sitesinin Yatırımcı İlişkileri bölümünde bulunan bilgilere erişebilir (investors.dupont.com).

#   #   #

16 Nisan 2023

Daha fazla bilgi almak için iletişime geçin:

Liliam Benzi

PR for DuPont Cyrel® Solutions

+55 (11) 99989-1597

ldbcom@uol.com.br

 

Tatiana Abib

Global Communication Leader - DuPont Cyrel® Solutions

+ 55 (11) 98930-7992

Tatiana.s.abib@dupont.com