DuPont Avrupa, Orta Doğu ve Afrika'da Cyrel® ürünlerinin fiyat artışını duyurdu

 

Press Release | Mar, 13 2024
Press Release
DuPont Avrupa, Orta Doğu ve Afrika'da Cyrel® ürünlerinin fiyat artışını duyurdu
 
 
 

 Neu-Isenburg, Almanya, 13 Mart 2024 – DuPont Cyrel® Flexographic Solutions, 15 Nisan 2024'ten itibaren seçili Cyrel® plakalar, Cyrel® Round fotopolimer sleevler ve Cyrel® Flexosol-i yıkama solventinde %7'ye varan fiyat artışı uyguluyor .

DuPont Cyrel® Flexographic Solutions Doğu İş Lideri Jan Scharfenberg, "Jeopolitik etkiler ve işçilik, nakliye ve depolama maliyetlerindeki artışlarla birleşen önemli enflasyon zorlukları, DuPont Cyrel® Flexographic Solutions’ı etkiliyor", diye açıklıyor.

Jan'a göre DuPont ekipleri maliyet etkilerini azaltmak için yoğun şekilde çalışıyor ve bu çabayı sürdürecek. Cyrel® ekibi, dış ortamdaki önemli değişiklikler arasında performansı, kaliteyi ve güvenilirliği korumak için çalışarak, kritik ihtiyaçları desteklemek için ürünleri zamanında ve verimli bir şekilde teslim etmeye kararlıdır.

 

DuPont™ Cyrel® Flexographic Solutions Hakkında

DuPont Cyrel®  Flexographic Solutions, dünyanın önde gelen fleksografik klişe imalat sistemleri sağlayıcılarından biridir ve ambalaj baskı endüstrisi için teknolojileri ve ürünleri bir araya getirir. Dönüştürücülerin, matbaaların ve servis firmalarının kalitesini, üretkenliğini ve sürdürülebilirliğini optimize eden çok çeşitli fleksografik çözümler sunarak, göze çarpan olağanüstü basılı ambalajlar elde ediyoruz. Ürün portföyümüz fleksografik plakaları ve sleevleri, solvent ve ısıl işleme (Cyrel® FAST) için plaka yapım ekipmanlarını ve programlarını içerir. Daha fazla bilgi için ziyaret edin www.cyrel.com.tr

DuPont Hakkında

DuPont (NYSE: DD), hem endüstrileri hem de günlük hayatı dönüştürmeye yardımcı olan teknolojiye dayanan malzemeler ve çözümlerde küresel yenilik lideridir. Çalışanlarımız, müşterilerinin en iyi fikirlerini daha da ileri taşımaya ve elektronik, ulaşım, inşaat, sağlık ve iş güvenliği gibi ana pazarlarda gerekli yenilikleri sunmak amacıyla geniş yelpazedeki bilim ve uzmanlığını kullanmaktadır. Şirket, işletmeleri ve çözümleri hakkında daha fazla bilgiyi www.dupont.com adresinde bulabilirsiniz.

 

#   #   #

13 Mart 2024

Daha fazla bilgi almak için iletişime geçin:

Ellen Richter

Marketing Communication Leader EMEA - DuPont Cyrel® Flexographic Solutions

+ 49 1759368358

Ellen.Richter@dupont.com