DuPont, drupa 2024'te Cyrel® Flexographic Solutions, Artistri® Dijital Mürekkepler ve Tyvek® Grafiklerdeki Yenilik Gücünü Sergileyecek

 

Press Release | Mar, 27 2024
Press Release
DuPont, drupa 2024'te Cyrel® Flexographic Solutions, Artistri® Dijital Mürekkepler ve Tyvek® Grafiklerdeki Yenilik Gücünü Sergileyecek
 
 
 

Şirket, ambalaj ve baskı endüstrisinin tercih ettiği stratejik ortak olarak fleksografik baskı, dijital su bazlı mürekkepler ve dokunmamış malzemedeki yenilikleri öne çıkaracak.

WILMINGTON, Del., 27 Mart 2024 – DuPont bugün, Cyrel®, Artistri® ve Tyvek®'teki en son yeniliklerini, 28 Mayıs - 07 Haziran tarihleri ​​arasında Düsseldorf, Almanya'da düzenlenecek dünyanın önde gelen baskı teknolojileri ticaret fuarı drupa'da sergileyeceğini duyurdu. DuPont, Baskı ve Ambalaj alanında sınıfının en iyi çözümleri arasında yer alan bu üç ikonik markayı bir araya getiren fuara katılacak.

DuPont Printing & Packaging Global İş Direktörü Tucker Norton şunları söyledi: "DuPont, Cyrel®, Artistri® ve Tyvek® adlı üç markasını drupa'da sergilemekten gurur duyuyor." “Cyrel® ve Artistri® müşterilere sektör lideri ürünlerle hizmet vermelerinin sırasıyla 50. ve 35. yıl dönümlerini kutlarken bu özellikle heyecan verici.”

DuPont Tyvek® Roll Goods iş kolunun Küresel İş Direktörü Kelly Reichert, DuPont'un drupa 2024'te müşterileri ve ortaklarıyla bağlantı kurarak ürünlerinin ve markalarının işletmeleri geliştirmek için nasıl kullanılabileceğini tartışmaktan heyecan duyduğunu ve ziyaretçilerle etkileşim kurmayı sabırsızlıkla beklediğini ekledi.

drupa fuarı ilhamın, yeniliğin, birinci sınıf bilgi aktarımının ve yoğun ağ oluşturmanın baskı sektörünün önde gelen şirketleri ve üst düzey karar vericileri ile bir araya geldiği bir yerdir.

DuPont Cyrel®, baskı ve ambalaj endüstrisine yönelik teknolojileri ve ürünleri bir araya getiren dünyanın önde gelen fleksografik plaka üretim sistemi sağlayıcılarından biridir. İşletme, servis firmalarının, matbaaların ve ticari mağazaların kalitesini, üretkenliğini ve sürdürülebilirliğini optimize eden geniş bir fleksografik çözümler yelpazesi sunarak, "göze çarpan" olağanüstü baskılı paketler ortaya çıkarıyor. Cyrel® teklifi, müşterinin başarısını sağlamak için plakalar, In-the-Round (ITR) sleevler, klişe yapım ekipmanı ve teknik servis dahil olmak üzere flekso baskı öncesi için eksiksiz bir çözüm içerir. DuPontCyrel® hakkında daha fazla bilgi için www.cyrel.com adresini ziyaret edin.

DuPont Artistri® ticari, ambalaj, tekstil ve ev ve ofis uygulamalarına yönelik dijital su bazlı mürekkep püskürtmeli baskı mürekkepleri ve dispersiyonlarının lider üreticisi ve yenilikçisidir. Dispersiyonlar, pigment, polimer bilimi ve uygulamalarında 35 yıllık uzmanlığa sahip Artistri® dijital mürekkepler ve dispersiyonlar, üretim süreçlerinde ve zaman içinde püskürtme güvenilirliği, dayanıklılık, yüksek renk ve görüntü kalitesi sunar. Rafa hazır ürünlerden özelleştirilmiş çözümlere ve OEM geliştirmelerine kadar Artistri® portföyü, küresel baskı kafası markaları, çeşitli baskı malzemeleri ve gıda veya gıda dışı uyumlu tekliflerle uyumludur. DuPont Artistri® hakkında daha fazla bilgi için artistri.dupont.com adresini ziyaret edin.

DuPont Tyvek®, kağıdın, filmin ve kumaşın en iyi özelliklerini birleştiren, yüksek yoğunluklu polietilen elyaflardan yapılmış benzersiz bir dokunmamış malzemedir. Olağanüstü gücü, dayanıklılığı ve çok yönlülüğü, onu çeşitli endüstrilerdeki geniş bir uygulama yelpazesi için popüler bir seçim haline getiriyor. Tyvek®, mükemmel mürekkep yapışması ve canlı renk üretimi sunan, yüksek düzeyde yazdırılabilir bir alt tabakadır ve bu da onu baskı ve paketleme çözümleri için ideal bir malzeme haline getirir. Yırtılma, delinme ve nem sızmasına karşı dirençli olduğundan yüksek düzeyde koruma, güvenlik ve dayanıklılık gerektiren uygulamalar için uygundur. Ek olarak Tyvek®, fleksografi, ofset ve inkjet baskı dahil olmak üzere çeşitli baskı teknikleriyle uyumlu olup müşterilere istedikleri sonuçları elde etme esnekliği sağlar. DuPont Tyvek® hakkında daha fazla bilgi için tyvek.dupont.com adresini ziyaret edin

drupa 2024'te salon 8b, stand B13'te bulunan DuPont standını ziyaret edin. Drupa hakkında daha fazla bilgi için şu adresi ziyaret edin: www.drupa.com

 

DuPont Hakkında

DuPont (NYSE: DD), hem endüstrileri hem de günlük hayatı dönüştürmeye yardımcı olan teknolojiye dayanan malzemeler ve çözümlerde küresel yenilik lideridir. Çalışanlarımız, müşterilerinin en iyi fikirlerini daha da ileri taşımaya ve elektronik, ulaşım, inşaat, sağlık ve iş güvenliği gibi ana pazarlarda gerekli yenilikleri sunmak amacıyla geniş yelpazedeki bilim ve uzmanlığını kullanmaktadır. Şirket, işletmeleri ve çözümleri hakkında daha fazla bilgiyi

www.dupont.com adresinde bulabilirsiniz. Yatırımcılar, investors.dupont.com adresindeki web sitesinin Yatırımcı İlişkileri bölümünde yer alan bilgilere erişebilirler.

 

#   #   #

27 Mart 2024

Daha fazla bilgi almak için iletişime geçin:

Liliam Benzi

PR for DuPont Cyrel® Flexographic Solutions

+55 (11) 99989-1597| ldbcom@uol.com.br  

Tatiana Abib

Global Communication Leader - Cyrel® Flexographic Solutions & Artistri® Digital Inks

+ 55 (11) 98930-7992 | Tatiana.s.abib@dupont.com