DuPont, Cyrel® Flexographic Solutions'ın 50 yıllık başarısını drupa 2024'te sürdürülebilirlikle desteklenen yeni teklifler ve hizmet yenilikleriyle kutluyor.

Press Release | mayıs, 02 2024
Press Release
DuPont, Cyrel® Flexographic Solutions'ın 50 yıllık başarısını drupa 2024'te sürdürülebilirlikle desteklenen yeni teklifler ve hizmet yenilikleriyle kutluyor.
 
 
 

Cyrel® FAST 1000 TD, Cyrel® Lightning LSE, Cyrel® EASY FAST EFM ve Cyrel® University, en yeni müşteri ihtiyaçlarını karşılamak üzere tanıtıldı.

Wilmington, Delaware, 2 Mayıs 2024 – drupa 2024'te DuPont™ Cyrel® Flexographic Solutions ekibi, günümüzün ambalaj ve baskı trendlerini karşılayan yeni nesil çözüm portföyünü sergileyerek küresel fleksografik baskı endüstrisine yenilik sağlamanın 50. yılını kutlayacak.

“Drupa 2024 fuarı, sektöre olan bağlılığımızı göstermemiz ve Cyrel® mirasını müşterilerimiz ve ortaklarımızla kutlamamız için mükemmel bir platform olacak. Ekibimiz için müşteri desteği ve ortaklık, ürün ve hizmet yeniliği, sürdürülebilirlik, kalite ve performans gibi tüm cephelerde hizmet vermek anlamına gelir. Müşterilerimizle birlikte fleksoyu mükemmelleştirmeye devam etmek için bu fuarda pek çok gelecek vaat eden teknolojiyi sunmaktan heyecan duyuyoruz” dedi DuPont Printing & Packaging Küresel İş Direktörü Tucker Norton.

Bu yılki fuar, küresel baskı pazarı için önemli bir faktör olan sürdürülebilirliğin yanı sıra servis firmaları ve matbaaların yeni hız, kalite ve performans düzeyleri sunmasını sağlayan çözümlere odaklanacak. Yeniliklerimiz piyasaya sürüldüğünde sürdürülebilirlik her zaman ilk sırada gelir. 2024 Sürdürülebilirlik Raporumuzu yayınlarken, Cyrel® plaka üretim tesislerinin tamamında %100 yenilenebilir elektriğin kullanıldığını paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu, DuPont Bilim Tabanlı Hedefler Girişimi (SBTI) doğrultusunda karbon ayak izimizi 2030 yılına kadar %50 azaltma ve 2050 yılına kadar Karbon Nötr operasyonlara ulaşma kararlılığımızı yansıtıyor.

Sürdürülebilirlik trendini ilerleten, şirketin drupa 2024'teki duyuruları listesinin ilk sırasında yeni Cyrel® FAST 1000 TD termal plaka indirme ekipmanı yer alıyor. 900 x 1200 mm'ye (35,4 x 47,2 inç) kadar plaka boyutlarıyla Etiket ve Yapışkanlı Etiket ve Orta Esnek Ambalaj segmentindeki müşterilere hizmet vermek üzere tasarlanan ve alan kısıtlaması olan operasyonlara uygun olan yeni tasarım, popüler 2000 TD ve 3000 TD'nin gelişmiş özelliklerini içeriyor. Bunlar arasında hızlı üretim, daha küçük çevresel ayak izi, daha düşük maliyet ve operatörler için kullanım kolaylığının yanı sıra çok çeşitli baskı altı malzemesi üzerinde yüksek kaliteli baskı performansı yer alıyor.

Diğer Cyrel® lansmanları arasında Cyrel® EASY FAST EFM ve Cyrel® Lightning LSE portföyüne iki yeni plaka yer alıyor.

Markalar plastik kullanımını kağıt ambalajla değiştirmeye çalışırken, Cyrel®  ekibi aynı zamanda termal Cyrel® FAST platformu için düz tepeli nokta EASY plaka ailesinin yeni bir üyesi olan Cyrel® EASY FAST EFM'yi de sergileyecek. Orta sertlikte ve çok çeşitli kağıt baskı altı malzemesi baskısı için optimize edilmiş formülasyona sahip bu yeni plaka, film üzerinde güçlü baskı performansını korurken kaplamalı, kaplamasız, pürüzlü ve geri dönüştürülmüş kağıtlar üzerinde mükemmel mürekkep aktarımı sağlar. Cyrel® EASY FAST EFM, geniş baskı genişliği sağlayan yerleşik düz tepeli nokta teknolojisine sahiptir. Koyu alanların mikro taranması için ideal olan pürüzsüz bir yüzeye sahiptir, bu da olağanüstü yüksek mürekkep aktarımı ve düşük nokta kazanımı sağlar.

Ödüllü Lightning fotopolimer plaka teknolojileri yelpazesini genişleten Cyrel® Lightning LSE plakası ilk kez tanıtılacak. Bu yeni solventle işlenebilen plaka, yüksek yoğunluklu UV LED pozlama cihazları için tasarlanmıştır ve esnek ambalaj matbaalarının olağanüstü baskı tutarlılığı elde etmesini sağlayan özel olarak tasarlanmış bir yüzeye sahiptir.

drupa 2024 ziyaretçileri ayrıca DuPont'un yeni isteğe bağlı video eğitim programı Cyrel® Üniversitesi'ni başlattığını da görecek.  Bu program, müşterilerin önlenebilir hataları önemli ölçüde azaltmalarına, yeni işe alımları hızlı bir şekilde hızlandırmalarına ve üst plaka odasını ve baskı odası yeteneklerini en üst düzeyde tutmalarına yardımcı olmak için tasarlanmıştır. Bu aynı zamanda operatörlere 'Cyrel® Sertifikalı' olma olanağı sunarak onları benzerlerinden ayıracak.

 

Yeni Cyrel® Üniversite programında başlangıçta altı dilde olmak üzere (İngilizce, Almanca, Mandarin, Fransızca, İspanyolca ve Portekizce) 12 saatten fazla kapsamlı eğitimden oluşan dört isteğe bağlı etkileşimli video kursu yer alacak. Önümüzdeki aylarda daha fazla dil seçeneği olması planlanıyor.

“Neredeyse her sektör etkinliğinde, müşterilerimizin tekrar tekrar büyük bir zorluğun altını çizdiğini duyuyoruz: Çalışanlar baskı odasında veya plaka odasında, plakalarla maliyetli fakat önlenebilir hatalar yapıyor. Tek bir 'kötü plaka' kesinlikle maliyetli olabilir: En iyi ihtimalle, baskının saatlerce aksamasına ve onu yeniden yapmak ve bir işi yeniden yürütmek için sıkı bir son teslim tarihine yetişmek için fazla mesai yapılmasına neden olabilir. En kötü ihtimalle, son teslim tarihini kaçırdığı veya müşterinin kalite beklentilerini karşılamayan bir baskı teslim ettiği için müşterisini kaybetmesine neden olabilir. Olağanüstü plaka ve ekipman yeniliklerimizi tamamlamak için müşterilerimizi yeni hizmet ve eğitim seviyeleriyle desteklememiz gerektiğinin farkındayız" dedi Cyrel® Flexographic Solutions, Batı Yarımküre Bölge Pazarlama Müdürü Kirk Kraines.

Cyrel® Flexographic Solutions, Fuar lideri ve Doğu Yarımküre Pazarlama Müdürü Christian Apenberg şunları söyledi: “Baskı endüstrisi için dünyanın önde gelen ticari fuarı olan drupa 2024, ekibimize fleksografik baskı endüstrisinde nasıl ilerlemeye devam ettiğimizi göstermemiz için mükemmel bir platform sağlıyor. Pek çok ortağımızı, müşterimizi ve dostumuzu standımıza bekliyoruz”, diye bitiriyor Christian.

DuPont, 28 Mayıs - 7 Haziran 2024 tarihleri arasında Messe Düsseldorf, Almanya'daki drupa 2024 fuarında Salon 8b, B13 standında yer alacak. drupa 2024 hakkında daha fazla bilgi için lütfen www.drupa.com adresini ziyaret edin.

DuPont Cyrel® Flexographic Solutions Hakkında

DuPontCyrel® Flexographic Solutions dünyanın önde gelen fleksografik plaka üretim sistemleri sağlayıcılarından biridir ve baskı ve ambalaj endüstrisine yönelik teknolojileri ve ürünleri bir araya getirir. Servis firmalarının, matbaaların ve ticari mağazaların kalitesini, üretkenliğini ve sürdürülebilirliğini optimize eden çok çeşitli fleksografik çözümler sunarak "raftan fırlamış" gibi görünen olağanüstü baskılı paketler ortaya çıkarıyor. Cyrel® ürün portföyü fleksografik plakalar ve sleevler, solvent ve termal işleme yönelik plaka yapım ekipmanları (Cyrel® FAST) ve programlardan oluşur. Daha fazla bilgi için www.cyrel.com adresini ziyaret edin.

DuPont Hakkında

DuPont (NYSE: DD), hem endüstrileri hem de günlük hayatı dönüştürmeye yardımcı olan teknolojiye dayanan malzemeler ve çözümlerde küresel yenilik lideridir. Çalışanlarımız, müşterilerinin en iyi fikirlerini daha da ileri taşımaya ve elektronik, ulaşım, inşaat, sağlık ve iş güvenliği gibi ana pazarlarda gerekli yenilikleri sunmak amacıyla geniş yelpazedeki bilim ve uzmanlığını kullanmaktadır.

 

#   #   #

 

Daha fazla bilgi için lütfen iletişime geçin:

Tatiana Abib

Global Communication Leader - DuPont Cyrel® Flexographic Solutions

+ 55 (11) 98930-7992

Tatiana.s.abib@dupont.com

 

Copyright © 2024. DuPont™, DuPont Oval Logosu ve ™ veya ® ile belirtilen tüm ticari markalar ve hizmet markaları, aksi belirtilmedikçe DuPont de Nemours, Inc.nin bağlı kuruluşlarının mülkiyetindedir.